Ekran kartı kullanımı düşme sorunu

AhmetUçar333

Hectopat
Ekran kartı kullanımı 100-99, işlemci 50-60'dı. Biraz önce oyuna girdim, işlemci 90-95, ekran kartı 65-70 oldu, neden olabilir?

Aynı oyun birden böyle oldu. Cevaplarsanız sevinirim. Herhangi overclock falan yapmadım.
Oyun donduğunda ekran kartı kullanımı 0'a düşüyor, o program hatası mı acaba?

Daha önce de FPS düşüşü vardı ama bu kadar değildi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sayılara bakarak ne tür bir yorum yapmamızı bekliyorsunuz? Sisteminizi en ince ayrıntısına kadar belirteceksiniz ki, yorum yapalım.

Benim de aynı sorun gibi %99 kullanımda olan GPU bir anda %0'düşüp oyun 4,5 saniye donuyor.Bu sorun iki hafta önce başladı,oynadıgım oyunlar BF1,PUBG,ETS2,ve diger oyunlar.İlk sayıdıgım oyunlar orjinal HDD ve SSD'ye kayıtlılar.Sistemim imzada ki sistem.Garantiye'mi yollasam?

Benim de aynı sorun gibi %99 kullanımda olan GPU bir anda %0'düşüp oyun 4,5 saniye donuyor.Bu sorun iki hafta önce başladı,oynadıgım oyunlar BF1,PUBG,ETS2,ve diger oyunlar.İlk sayıdıgım oyunlar orjinal HDD ve SSD'ye kayıtlılar.Sistemim imzada ki sistem.Garantiye'mi yollasam?
Sisteminizi belirterek yeni bir konu açınız.

Dosya Ekleri

• IMG_0495.jpg
    IMG_0495.jpg
    653,9 KB · Görüntüleme: 82
Bu sorun başlama öncesi herhangi bir update yaptınız mı Windows update gibi vs. ?
Windows Update biliyosunuzdur ondan güncellemeyi kontrol ettim bide ses ve internet driveri yükledim yonga seti güncellicektim ama beceremedim o yüzden vazgeçtim.
Onun dışında bişey yok.
Bu sorun önceden daha azdı şimdi çoğaldı yardım ederseniz sevinirim.

Windows Update biliyosunuzdur ondan güncellemeyi kontrol ettim bide ses ve internet driveri yükledim yonga seti güncellicektim ama beceremedim o yüzden vazgeçtim.
Onun dışında bişey yok.
Bu sorun önceden daha azdı şimdi çoğaldı yardım ederseniz sevinirim.
Benzer bir konu hakkında ben de daha önce konu açmıştım ve orada windows updateler/Spectre updateler sonrası olduğunu belirtmiştim bu durumu. Konu da şu : i5-4670K ve R9 280X sistem yükseltme

Sonrasın da işi çözemeyince İşlemci yükselteyim diye yola çıktım sistemin tamamı değişti neredeyse bazı aksilikler yüzünden :(

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı