Ekran kartı maksimum sıcaklık değeri kaç olmalı?

Undervolt yaptıktan sonra FPS'imde çok fazla düşme oluyor. Aslında şöyle, Undervoltu yapıyorum daha sonra bilgisayarı kapatıp açana kadar FPS düşmesi yok. Kapatıp açıyorum çok fazla düşüyor.

kasa hava akışı düzgün olmalı üst ve arka fanlar dışarı öndeki fanlar içeri üflemeli. incehesaptan toplamıştım ve fanları yanlış takmışlardı kart 85 derecedeydi hep düzelttikten sonra ekran kartım 70 dereceyi geçmiyor. asus dual rx580 var bende.

80 derece sorun olmaz, korkulacak birşey yok.

Cevap veren herkese teşekkürler. Totalde 80 derece üstü sorunlu, altı sorun arz etmez olarak anladım. Undervolt yapmak, benim kartımda sıkıntı yaşattığı için Undervoltu yapamıyorum. Macun değiştirmeyeli 6 ay oluyor fakat garanti dışı kalacağı için korkuyorum, yoksa o da bayağı düşürecek. 60 FPS sabitleyip oyunları oynuyorum. Bu şekilde 75 derece üstüne çıkmıyor. Cevap veren herkese teşekkürler. İyi forumlar dilerim 👍

Cevap veren herkese teşekkürler. Totalde 80 derece üstü sorunlu, altı sorun arz etmez olarak anladım. Undervolt yapmak, benim kartımda sıkıntı yaşattığı için Undervoltu yapamıyorum. Macun değiştirmeyeli 6 ay oluyor fakat garanti dışı kalacağı için korkuyorum, yoksa o da bayağı düşürecek. 60 FPS sabitleyip oyunları oynuyorum. Bu şekilde 75 derece üstüne çıkmıyor. Cevap veren herkese teşekkürler. İyi forumlar dilerim 👍
Fan hızlarını arttırarak sorunu biraz çözebilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı