- Makaleler
- 1
Hep insanların ekran kartlarının yandığını görüyorum. Bu tam olarak nasıl oluyor? Yeni nesil kartlarda bunun yaşanma riski hala yüksek mi?
Kaç derecelere çıkarsa yanıyorSıcaklık değerlerine bakmadıkları için.
Arkadaşımın PSUi bozuktu. Sürekli aniden gücü kesiyordu. Sonra da ekran kartı yanmış işte.Hep insanların ekran kartlarının yandığını görüyorum. Bu tam olarak nasıl oluyor? Yeni nesil kartlarda bunun yaşanma riski hala yüksek mi?
Hep insanların ekran kartlarının yandığını görüyorum. Bu tam olarak nasıl oluyor? Yeni nesil kartlarda bunun yaşanma riski hala yüksek mi?
Benim HD7850 ekran kartım vardı 1080p yayın izlerken aniden ekran gitti Windows yeniden başladı o gün bugünden beri ekranda çizikler var arızası ne olabilir acaba?
Benim HD7850 ekran kartım vardı 1080p yayın izlerken aniden ekran gitti Windows yeniden başladı o gün bugünden beri ekranda çizikler var arızası ne olabilir acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.