Ekran kartı yanması tamir edilebilinir mi?

254052

Hectopat
2013 yılından kalma, i3 3220, 4 GB DDR3 RAM, Radeon HD 5500 series 1GB içeren bir sistemim var, galiba ekran kartı yanmış. Tamir edilebilinir mi, edilmiyorsa yenisini almaya değer mi böyle bir sistem için?

Konudan bağımsız olarak, Bu arada sistemden görüntü almak isterseniz günlük işlerinizi görebilecek İntel HD Graphics bulunuyor işlemcinizde ekran kartı olmadan da sistemi çalıştırabilir, Müzik, Video, Office gibi programlarda kullanabileceğinizi düşünüyorum.

Edilebilir fakat tamir edildikten sonra ekran kartınız eskisi gibi performans gösteremeyecek ve çok geçmeden sorunlarını günyüzüne çıkartacaktır. Tavsiyem yeni ekran kartı almanız fakat biraz daha para biriktirip bütün parçaları yükseltirseniz daha iyi olur diye düşünüyorum. Parçaları yükseltene kadar işlemcinizin dahili grafik birimiyle idare edersiniz.

Konudan bağımsız olarak, Bu arada sistemden görüntü almak isterseniz günlük işlerinizi görebilecek İntel HD Graphics bulunuyor işlemcinizde ekran kartı olmadan da sistemi çalıştırabilir, Müzik, Video, Office gibi programlarda kullanabileceğinizi düşünüyorum.
Bilgisayarı çalıştıramıyorum, fanlar çalışıyor ama görüntü gelmiyor.
Ekran kartın yanınca nasıl tamir etmeyi düşünüyorsun kardeşim?
Bilmediğimden soruyorum kardeşim?

Bilgisayarı çalıştıramıyorum, fanlar çalışıyor ama görüntü gelmiyor.
Hocam ekran kartını sökün ve görüntü kablosunu anakarta bağlayın bildiğim kadarıyla APU işlemcilerden öyle görüntü alınıyor bir dener misiniz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı