Çözüldü Ekran kartım NVIDIA ama Intel HD Graphics kullanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

aequitass

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600- 6700xt-
Bunu nasıl değiştirebilirim arkadaşlar bir çözümü var mı? Yardımcı olursanız sevinirim

Çözüm
Hocam ben zaten laptop olduğunu bilmediğimi söyledim ? adam belirtmemiş zaten.
Anlatamadık galiba, 920M laptop GPU'su. Laptop GPU'su olduğunu bilmeyip yardım etmeye çalışan insanlara "öyle şey mi olur, salak mısınız? Ne saçma tavsiye bu böyle?" gibisinden cevaplar yazıyorsunuz. Laptop olduğunu belirtemiş diye bir savunma olabilir mi? O kadar konuya hakimseniz, insanların cevaplarının "kusurlarını" düzeltebiliyorsanız en başından bu GPU'nun laptopa ait olduğunu bilmeniz gerekirdi.

@aequitass hocam format atmayın, bir şeyi değiştirmeyecektir. Intel'in ekran kısmında olması her zaman daha iyi. Laptop güç gerektiği veya kullanıcı istediği zaman zaten harici nvidia GPU'ya geçecektir. Eğer bir uygulamayla ilgili sıkıntı veya başka tarzda bir sorun yaşamıyorsanız değiştirmek için kurcalamayın. Düzgün çalışan şeyi boşuna bozmuş olursunuz .

Eğer berittiğim gibi GPU ile alakalı sorunlarınız varsa detaylı şekilde belirtin, Intel'in "ekran" kısmında olması her şeyin olması gerektiği gibi çalıştığı anlamına geliyor.
dxdiag dan baktığımda hala inteli ekranda nvıdıayı oluşturucuda gösteriyor
Nvidia'nın Game Ready driverını ve Amd'nin Radeon Software sürücülerini yükleyin.
Game Ready'yi yükledikten sonra gizli simgeleri göster de Nvidia kartın aktif olup olmadığını gösteriyor. Oyundayken orada ne yazdığına bak.
Şu an oyun oynamadığım için benim kartım aktif değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…