Anlatamadık galiba, 920M laptop GPU'su. Laptop GPU'su olduğunu bilmeyip yardım etmeye çalışan insanlara "öyle şey mi olur, salak mısınız? Ne saçma tavsiye bu böyle?" gibisinden cevaplar yazıyorsunuz. Laptop olduğunu belirtemiş diye bir savunma olabilir mi? O kadar konuya hakimseniz, insanların cevaplarının "kusurlarını" düzeltebiliyorsanız en başından bu GPU'nun laptopa ait olduğunu bilmeniz gerekirdi.Hocam ben zaten laptop olduğunu bilmediğimi söyledim ? adam belirtmemiş zaten.
Hocam kurulum biraz uzun sürdü ama kurdum şu an ne yapmam lazım.
dxdiag dan baktığımda hala inteli ekranda nvıdıayı oluşturucuda gösteriyorSorun hala devam ediyor mu?
Ben bu sorunu format ile çözmüştüm çünkü. Ve durduk yere de değil ortada ekran kartı görünmüyor.@Ergosphere
Evet, yanlış bilgi verdin. Neden durduk yere format atsın?
920M ekran kartı ne zamandan beridir masaüstüne takılıyor ? Konuyu dikkatli okuyun.Hocam komik misiniz? Bu söylediğiniz çok saçma. Önemli olan kablonun ekran kartına mı, ana karta mı takılı olduğu.
Nvidia'nın Game Ready driverını ve Amd'nin Radeon Software sürücülerini yükleyin.dxdiag dan baktığımda hala inteli ekranda nvıdıayı oluşturucuda gösteriyor
Şimdi siz komik duruma düştünüz. Önemli olan uygulamalarda ve oyunlarda hangi ekran kartını kullandığı.Hocam komik misiniz? Bu söylediğiniz çok saçma. Önemli olan kablonun ekran kartına mı, ana karta mı takılı olduğu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.