Anlatamadık galiba, 920M laptop GPU'su. Laptop GPU'su olduğunu bilmeyip yardım etmeye çalışan insanlara "öyle şey mi olur, salak mısınız? Ne saçma tavsiye bu böyle?" gibisinden cevaplar yazıyorsunuz. Laptop olduğunu belirtemiş diye bir savunma olabilir mi? O kadar konuya hakimseniz, insanların cevaplarının "kusurlarını" düzeltebiliyorsanız en başından bu GPU'nun laptopa ait olduğunu bilmeniz gerekirdi.Hocam ben zaten laptop olduğunu bilmediğimi söyledim ? adam belirtmemiş zaten.
Yanlış bir şey demişsiniz ve gerekli ifadeyi kullanmışım. Sürücüleri güncel tutması ve yüklemesi önemli fakat hemen format ne alaka? "Yeni laptop al kardeşim" der gibi olmuş.@Furkaninkosesi Yanlış bir şey demedim böyle bir çözüm de var![]()
Ben bu sorunu format ile çözmüştüm çünkü. Ve durduk yere de değil ortada ekran kartı görünmüyor.
Dostum laptoptan bahsediyoruz.Hocam komik misiniz? Bu söylediğiniz çok saçma. Önemli olan kablonun ekran kartına mı, ana karta mı takılı olduğu.
Sanırım benim de format atmam lazım.
Laptoplarda genelde laptop ekranına HD Graphics bağlanır. Bunu değiştiremezsiniz boşuna uğraşmayın. Oyunlarda ve yazılımlarda ise Nvidia kart devreye girer ve çok daha iyi performans elde edilir. Görüntüyü yine HD Graphics verir ama görüntüyü işleyen Nvidia karttır.Bunu nasıl değiştirebilirim arkadaşlar bir çözümü var mı? Yardımcı olursanız sevinirim
Eki Görüntüle 636781
Eki Görüntüle 636782
Ya hocam çok takmışsınız DxDiag'a.
Alın bende de bunlar yazıyor:
Eki Görüntüle 636850
Eki Görüntüle 636851
Siz sadece sürücüleri yükleyin gerisini onlar halleder.
Eki Görüntüle 636850
Eki Görüntüle 636851
Peki hocam teşekkürler.
Peki bende video RAM niye gözükmüyor? Eskiden gozukuyordu.
Eki Görüntüle 636850
Eki Görüntüle 636851
Hocam ben zaten laptop olduğunu bilmediğimi söyledim ? adam belirtmemiş zaten.920M ekran kartı ne zamandan beridir masaüstüne takılıyor ? Konuyu dikkatli okuyun.
Şimdi siz komik duruma düştünüz. Önemli olan uygulamalarda ve oyunlarda hangi ekran kartını kullandığı.
Off hocam benim bilmediğimi ve adamın da belirtmediğini göz önünde bulundurursak ? Boş yorumlar yapmadan önceki yorumları okuyun. Komik duruma düşüreceğim diye komik duruma düşüyorsunuz.Dostum laptoptan bahsediyoruz.
Anlatamadık galiba, 920M laptop GPU'su. Laptop GPU'su olduğunu bilmeyip yardım etmeye çalışan insanlara "öyle şey mi olur, salak mısınız? Ne saçma tavsiye bu böyle?" gibisinden cevaplar yazıyorsunuz. Laptop olduğunu belirtemiş diye bir savunma olabilir mi? O kadar konuya hakimseniz, insanların cevaplarının "kusurlarını" düzeltebiliyorsanız en başından bu GPU'nun laptopa ait olduğunu bilmeniz gerekirdi.Hocam ben zaten laptop olduğunu bilmediğimi söyledim ? adam belirtmemiş zaten.
Salak mısınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.