Ekran kartının 90 dereceyi görmesi

Daha fazla  
Normalde arada bir kontrol ederim oyun oynadığım zaman genellikle 80 dereceleri geziyordu ekran kartım ancak bugün oyun oynarken bilgisayardan garip ses geldiğini duydum sonra ekran kartının derecesini kontrol ettim ekran kartı 92 dereceyi gördü. Bu ekran kartının artık ölmeye başladığı anlamına mı gelmektedir? Ve bu durum bilgisayar için bir risk oluşturur mu?
Şimdiden okuyup düşündüğünüz için teşekkür ederim.

Ekran kartı: AMD HD 4600 series
Diğer birimleri(işlemci, RAM ve benzeri) söylememe gerek var mıdır?

Kartı temizleyin termal macunu değiştirin soğutucu paneli güzelce temizleyin diş fırçası ile elektronik yerlerini de temizlerim diyorsanız yumuşak uçlu bir diş fırçası işinizi görür sonra test yaparsınız büyük ihtimalle düşer.

Herkese teşekkür ederim.
Herkese teşekkür ederim. Ekran kartını temizledim sadece tozunu aldım. Ona rağmen sıcaklığı 10 derece düştü.
Bir de bir tane daha sorum olacak ama :D .GPU-Z programında 2 tane ekran kartı sıcaklığı var: GPU Temp#1 ve GPU Temp#2 diye. Bunun sebebi nedir? Ekstra bir konu açmama gerek var mıdır?

Son düzenleme:
Herkese teşekkür ederim.
Herkese teşekkür ederim. Ekran kartını temizledim sadece tozunu aldım. Ona rağmen sıcaklığı 10 derece düştü.
Bir de bir tane daha sorum olacak ama :D.GPU-Z programında 2 tane ekran kartı sıcaklığı var: GPU temp#1 ve GPU temp#2 diye. Bunun sebebi nedir? Ekstra bir konu açmama gerek var mıdır?

İşlemcinin entegre grafiği olabilirtabi biraz geç yazdım :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı