Çözüldü Ekran kartının güç kullanımı düşük

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sametbaykal

Hectopat
Katılım
8 Haziran 2016
Mesajlar
32
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Adsız.png


Yukarıda ki resimde görüldüğü gibi, ekran kartı kullanımı hep o aralıklarda. "%100" değerine yakın olması gerekmiyor mu?
Laptop: MSI GP72 Leopard Pro
 
Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO daha çok işlemci tabanlı. Yani işlemcini daha çok kullanıyor. Değerler normal denebilir. Fakat işlemci sıcaklığın anormal derece fazla. En son ne zaman termal bakımını yaptın laptopun? Bence termal bakımını yapmalısın... İşlemci ve ekran kartı termal macununu değiştirmelisin.


Ayriyeten bu moderatörlere hayranım. Güç kullanımı ile ekran kartı kullanım oranının ne alakası var? (Güç kullanımı ile orantılı o kadarını biliyoruz :) .) Bu başlıkları kim onaylıyor. Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi? Aklımda milyon tane soru.
 
Eki Görüntüle 492712

Yukarıda ki resimde görüldüğü gibi, ekran kartı kullanımı hep o aralıklarda. "%100" değerine yakın olması gerekmiyor mu?
Laptop: MSI GP72 Leopard Pro
Başka güçlü bir oyunda denerseniz %100 olacağını görürsünüz CS:GO pek ekran kartı kullanan bir oyun değildir.
 
Kardesim 5 yasindaki cocuk gibi gülücük atacagina aksini ispatla. Ne bekliyordun, 50 derecede calismasini mi? Daha önce hic dizüstü bilgisayar kullandin mi acaba? Ya da forumda acilan konulara baktin mi? Kullanilan cihazdan haberin yok, gelmis burada yok alev alir yok patlar diye sacma sapan yorum yapiyorsun.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı