Ekrem Imamoglu düzeni bozuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
23
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eski köye yeni adet getirmek nereden cikti Imamoglu? Ye antrikotunu otur asagi ahahahhahaa :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Eski köye yeni adet getirmek nereden cikti Imamoglu? Ye antrikotunu otur asagi ahahahhahaa :)

Vatandaşın azıcık gözünü açsa şu yönetici takımının lüksüne halk öyle bir sus der ki bu iş makam arabalarına dek varır...

Vaktiyle Türkiye'de çok güçlü bir halk kitlesi vardı, yine olabilir elbet, insanı zaman terbiye eder...

Bana nedense bu adamın yaptıkları samimiyetsiz geliyor sanki göz boyama gibi.

Katılmıyorum.

Nedeni ise şu: Seçim kampanyası süresinde mevcut görünürlüğünün beş katını hem de her halükarda arttırabilirdi ama yapmadı. Sade ve basit takılıyor, adil ve doğru davranıyor.

Türkiye'de insanlar çok şaşırıyor bu tip yöneticilere ama bu toprakların son yılları bu denli görgüsüz tiplerle doldu, normalde insanımız çok efsane başkanlar görmüştür...

Bugün saya saya bitiremedikleri Ecevit'i bile Türk milleti "Karaoğlan!" diye bağrına basmıştır...

Vatandaşın azıcık gözünü açsa şu yönetici takımının lüksüne halk öyle bir sus der ki bu iş makam arabalarına dek varır...

Vaktiyle Türkiye'de çok güçlü bir halk kitlesi vardı, yine olabilir elbet, insanı zaman terbiye eder...

Katılmıyorum.

Nedeni ise şu: Seçim kampanyası süresinde mevcut görünürlüğünün beş katını hem de her halükarda arttırabilirdi ama yapmadı. Sade ve basit takılıyor, adil ve doğru davranıyor.

Türkiye'de insanlar çok şaşırıyor bu tip yöneticilere ama bu toprakların son yılları bu denli görgüsüz tiplerle doldu, normalde insanımız çok efsane başkanlar görmüştür...

Bugün saya saya bitiremedikleri Ecevit'i bile Türk milleti "Karaoğlan!" diye bağrına basmıştır...
Adamı tanımadan bilemezsin belki 1-2 ay sonra "akepe" belediye başkanları gibi tanıdıklarını belediyeye dolduramayacağı ne malum? Zamana bırakıp neyin ne olacağını göreceğiz.

Adamı tanımadan bilemezsin belki 1-2 ay sonra "akepe" belediye başkanları gibi tanıdıklarını belediyeye dolduramayacağı ne malum? Zamana bırakıp neyin ne olacağını göreceğiz.
Beylikdüzü Belediyesini yönetti, orada kimseyi belediyeye doldurduğunu sanmıyorum.

Daha adam yeni geldi. Şu dernek işlerine de bir el atsın. Gerisini yapar zaten. Sanki paramız çokmuş gibi şu saçma sapan derneklere, cemaatlere yardım gidiyor.

Zaten şu an istese de doldurmaz. Çünkü bundan önceki başkan her yere kendi yandaşlarını doldurdu. İlk önce onları temizlemesi lazım. Diğer yandan başkalarına benzemez. Tabii böyle birine alışık olmadığınız için normaldir. İlerleyen zamanlarda alışırsınız.
Bana nedense bu adamın yaptıkları samimiyetsiz geliyor sanki göz boyama gibi.
Ayrıca göz boyama diyeceğinize neden ayrım var deseniz daha iyi olur.

Siyasetçilere çok güvenmem. Babamın oğlu dahi olsa güvenmem. Çünkü insanlar küçücük olaylar için bile karakterinden o kadar ödün verebiliyor ki siyaset gibi bir konuda işin içinde olan insanların her şeyi yapabileceğini düşünüyorum. A partisi, B partisi, C partisi. Sözüm hepsine. Kimseyi ayırmıyorum ve bu sözüm zaten İmamoğlu için geçerli değil.

İstanbul'da yaşayan ve yaşamaya devam edecek biri olarak umarım vatana millete hayırlı işler yapar, İstanbul gibi dünyanın gözde olan bir şehrini daha iyi bir şekilde kalkındırır, dünyaya tanıtır. Tek temennim bu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı