- Makaleler
- 2
Sözlük artık eskisi gibi değil, parayla entry girenlerden tutun aşşırı kolpa her şeyle dalga geçen bi topluluk daha var her şeye sallıyorlar ve hiçbir şeyi beğenmiyorlar. Eski zamanlarda sözlüğe girdiğimde gerçekten sözlük gibiydi şehirlerde nerelere girmem nerelere girmemem falan hepsi samimi bir dille yazılırdı internette meme olan sözleri aratır ne demek istendiğini görürdüm vs. Şuan alakası yok bir konuya girdiğimde insanların konuyla dalga geçmesinden ve dalga geçtiği konu için başka bir başlık etiketlemesinden konudan uzaklaşıyorsunuz. Üstelik sözlüğün kitlesi arttığı için böyle yapan insanlarda her geçen gün fazlalaşıyor, bir konu hakkında 35 sayfa varsa insan gibi olayı açıklayan ya ilk konuyu açan kişidir yada aralarda bir kaç kişi düzgünce dalga geçmeden kendi görüşüyle birlikte dalga geçmeden yazmıştır. Diğer yaklaşık 33 sayfa boş, bomboş. Onun haricinde küfür serbesttir bunu dememe gerek bile yok bence ama söylemem gerektiğini hissettim : D, siyaset yapılır baya yapılır hemde. Aktroll falan diye sözlükte olan kesimlere lakap takmışlar burda çok girmiyim ekşide aratıp bulursunuz artık
. İlk üye olduğunuzda 10 Entry giriyorsunuz fakat yayımlanmıyor 10 entry den sonra hesabınız incelemeye alınıyor ve çaylak olarak başlıyorsunuz en başta. Eğer kendi görüşünüzü bir yerde belirtecekseniz bu azda olsa belli bir kesimin hoşuna gitmiyor ve mesajdan ana avrat giydiriyorlar bunuda belirtmek isterim. Yardım edebilmişsem ne mutlu bana : ). Kafanıza takılan başka bir soru varsa alabilirim.