Ekşi sözlük nasıl kullanılır?

Oraya birkaç kez bakmıştım ve herkes kendinden o kadar emin, sanki profesörmüş gibi "şu şöyledir, şu şu şudur, bunu yapanlar böyledir, şunu diyenler şu tiplerdir" gibi her şeyden emin, her şeyi biliyormuş gibi konuşuyor. Oradakilerin %90'ının işsiz boş gezen tipler olduğuna eminim zaten nicklerinden belli oluyor ne kadar gereksiz oldukları.

Ha bir de ekşi denilince sinirleniyorum çünkü aklıma Yeni Zelanda'daki o***********'unun yaptığı lanet olası katliama "keşke gelip buradaki camileri de temizlese" diyen kansız geliyor.

Mümkünse kullanmayınız. Affınıza sığınarak söylüyorum " tamamına yakını aptal sürüsü ve terörist sevici, aynı zamanda haysiyet yoksunu." Böyle anonimlerin arasına katılmamak daha iyi olur.

Böyle seviyesiz bir yorum ile bence siz kendi renginizi belli ediyorsunuz. İlber Ortaylı ve Celal Şengör'ün bile yayın yaptığı bir platform aptallıksa, hepimiz aptalız evet. Sen akıllısın ama, sen hariç.

Böyle seviyesiz bir yorum ile bence siz kendi renginizi belli ediyorsunuz. İlber Ortaylı ve Celal Şengör'ün bile yayın yaptığı bir platform aptallıksa, hepimiz aptalız evet. Sen akıllısın ama, sen hariç.
Oraya birkaç kez bakmıştım ve herkes kendinden o kadar emin, sanki profesörmüş gibi "şu şöyledir, şu şu şudur, bunu yapanlar böyledir, şunu diyenler şu tiplerdir" gibi her şeyden emin, her şeyi biliyormuş gibi konuşuyor. Oradakilerin %90'ının işsiz boş gezen tipler olduğuna eminim zaten nicklerinden belli oluyor ne kadar gereksiz oldukları.

Ha bir de ekşi denilince sinirleniyorum çünkü aklıma Yeni Zelanda'daki o***********'unun yaptığı lanet olası katliama "keşke gelip buradaki camileri de temizlese" diyen kansız geliyor.
Bak yukarda arkadaş bu konuyla ilgili sıradan bir örnek vermiş. Ben de buna benzer zibilyon tane örnek verebilirim. Adamlar bu topraklarda ermeniler ve kürtlerinde hakkı var diyecek kadar aptallar ve troller. Buda benim bir örneğim olsun. O yüzden bu kadar ağır ifadeler kullanıyorum. Kendini aptal olarak görmeni istemem. Anonim kimliklerine sığınıp akılsızca ithamlarda bulunurlarsa bir düzine laf yemeye devam ederler...

Uzun zamandır DH'den farksız. Haber sitesi niyetine gündem başlıklarına bakmaya giriyorum sadece. Medyaya düşmeyen şeyler düştüğü için o da.

Son zamanlarda iyice kitlesi bozulmuş durumda. Farklı fikirler var işte. Ne istiyorsunuz? Son zamanlarda kitlesinin bozulduğu gerçeği var ama son zamanlarda Technopat kitlesi de bozuldu. DA kitlesi neyse burada da aynı kitleyi görmeye başlıyorum. Neymiş efendim her şeye sallıyorlarmış. Ne güzel işte. Belki siz de eleştirebilmeyi, yolunda olmayan şeyleri görebilmeyi öğrenirsiniz. Ekşi Sözlük denen yer, türevi olan Uludağ Sözlük, İnci Sözlük gibi sitelerden açık ara daha kaliteli, daha yetişkin bir kitleye sahip. Bir şeyi değerlendiriyorsanız farklı yönlerden değerlendirmeyi bilin. Ben de bilirim; "Technopat çok boş bir yer, Ekşi Sözlük gibi türevleriyle karşılaştırılamayacak kadar kaliteli bir ortama çöp diyen kitleden oluşan insanlarla dolu bir yer" demeyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekşidekiler anonim ya, hepsi 2,30 boyunda sarı saçlı renkli gözlü kadın magneti gibi takılıyor. Görüşmüş şuymuş buymuş umurumda değil de öyle bir egoları var ki hepsinin midemi bulandırıyor katlanamıyorum.

Boş insanları kafana takma kardeşim bazıları hala savunmaya çalışıyor ama ergenlikten çıktıktan sonra onlarda bizim gibi düşünüyor zaten ekşideki aklı başında ki adamlarda farkında ekşi sozlugun ortaminin ne oldugunun

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı