Ekşi sözlük yeniden erişilebilir

Ama saygı ve sevgi de yok onlarda. Birbirlerine küfür ediyorlar hep "son of the b**ch" diyorlar birbirinlerine. Şahsen ben, kimsenin birbirine değil küfür hakaret bile etmesini istemem.

Katılmıyorum. Ben ağzıma geleni istediğim gibi söyleyebilmek isterim sen istediğin kadar saygı sevgi dolu ol fark etmez benim açımdan. benim ifade özgürlüğümü kısıtlayarak bana uymayan kişiye de tepkimi koyarım sandıkta bu kadar basit.

Bu boş bir insan olma özgürlüğü yalnız.

Hayır bu ifade özgürlüğüdür. Küfür de ifade özgürlüğünün içine girer benim bakış açıma göre. Ha illa küfür etmeye gerek yok ifade özgürlüğümün kısıtlanması için. Küfür etmeden de söyleyemeyeceğim söylersem dava yiyeceğim çok fazla olay var ülkede.

Ben bunu iki aşama olarak görüyorum birincisi küfürsüz tüm konuları konuşabilmek baskı altında olmadan. İkinci olarak bir siyasiye bir şey desen bile kimsenin takmaması.
Ben şimdilik birinci aşamanın gerçekleşmesini istiyorum. İkinci aşamayı da isterim ama bu ülkede pek mümkün değil gibi.

Senin ağzını burnunu kırıp, eline verebilirler yani.

Bir şey ima ederek beni tehdit mi ediyorsun? Eğer öyleyse farklı konuşayım seninle.

Son düzenleme:
@Paper.C Sizi bilmem ama ben milli iradenin seçtiği, devletimizi temsil eden birine bir vatandaşın küfretmesini hazmedemem. Yanlış anlaşılmasın, CB isterse KK olsun, ister başkası olsun. Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanına saygısızlık milli iradeye saygısızlıktır. Her şey hürmetle başlar, Avrupa'dan ABD'den bana ne! Bizim tarihimizde böyle bir şey yok.

@Paper.C Sizi bilmem ama ben milli iradenin seçtiği, devletimizi temsil eden birine bir vatandaşın küfretmesini hazmedemem. Yanlış anlaşılmasın, CB isterse KK olsun, ister başkası olsun. Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanına saygısızlık milli iradeye saygısızlıktır. Her şey hürmetle başlar, Avrupa'dan ABD'den bana ne! Bizim tarihimizde böyle bir şey yok.
Böyle insanları oluşturdular. Sosyal medya mağdurları hepsi.

Sizi bilmem ama ben milli iradenin seçtiği, devletimizi temsil eden birine bir vatandaşın küfretmesini hazmedemem.

Ben gayet ederim. İster şimdiki ister başka bir X kişisi bir yanlışı varsa onun hakkında da istediğim gibi konuşurum.

Yanlış anlaşılmasın, cb isterse kk olsun, ister başkası olsun. Türkiye cumhuriyetinin Cumhurbaşkanı'na saygısızlık milli iradeye saygısızlıktır.

Hayır milli iradeye değil direkt kişisine saygısızlıktır. Ben şimdi Mozambik'li olsam ve Mozambik liderine sövsem o ülkenin liderine mi sövmüş olacağım yoksa onu seçenlere mi sövmüş olacağım. İkisinin ayrımını yapamıyorsun bence.

Her şey hürmetle başlar.

Her şey akılla başlar hocam. Ben birisi benden büyük benden üst veya bir konumda benden daha iyi yaşıyor diye veya halkın çoğunluğu onu seçti diye susup oturmak zorunda değilim bir yanlışını gördüysem istediğim dille söylerim.
Kaldı ki halk her zaman kendisi için doğru seçimleri yapmayabilir.

Avrupa'dan ABD'den bana ne!

Doğru sana ne.

Bizim tarihimizde böyle bir şey yok.

1000 yıllık devlet geleneği mi hocam? Bizim tarihimiz dediğin nedir ki? Cumhuriyetten önce Osmanlı vardı orada lidere laf yaptın mı kelleni alıyorlardı. Atatürk sağ olsun artık kellemizi almıyorlar.

Böyle insanları oluşturdular. Sosyal medya mağdurları hepsi.

Açık konuşayım korkudan sosyal medya hesabı açamadım sivri sivri konuşurum birilerinin zoruna gider de dava eder diye. Tek kullandığım sosyal mecra burası.

Siyasi bir şey yazdım mı en fazla 100-200 kişi görüyordur dava yeme ihtimalim minimumda ama yine de kendime otosansür uyguluyorum istemeden de olsa oradan hesap et.

Son düzenleme:
Açık konuşayım korkudan sosyal medya hesabı açamadım sivri sivri konuşurum birilerinin zoruna gider de dava eder diye. Tek kullandığım sosyal mecra burası.
Ben katılmıyorum buna. Çünkü neler neler diyorlar ama kullanmaman için güzel bir şey. Çünkü insanlar çok bağımlı oluyor buna. Kendilerini kaybediyorlar.

Ekşi sözlük yeniden erişilebilir.
Ekşi sözlük bildiğiniz üzere deprem zamanında provokati mesajlar içerdiği gerekçesiyle Türkiye'de erişimi engellenmişti lakin alan kodunda küçük bir değişiklik yapılarak.
Eksisozluk1923 adıyla yeniden erişilebilir, yakında bu haliyle de engellenebilir.
Peki siz ne düşünüyorsunuz?

Eki Görüntüle 1791890
Birader yeni bir şey değil ki bu zaten önce eksisozluk2023 açtılar o kapanınca eksisozluk42 açtılar o da kapandı şimdi eksisozluk1923 açtılar o da kapanır yakında.

@M3HM3TY @SkyLord06TR @494528 @490836 Ekşisözlük kullanıcılarının orayı bir nefret söylemi şeklinde kullandığı malum. Onlardansanız tabii bunu kabul etmezsiniz. Twitter'dan daha beterdir. Twitter'da "deprem bölgesinde akp'ye oy verenler nankördür, keşke daha çok insan ölseydi" diyenlerin Ekşi'de bu ifadeleri daha da ileri götüreceklerine şüphe var mı? Gönderimi beğenmeme sebebinizi anlamıyorum. Ha, elbette bu engellemenin usulüne uygun yapılmamış olmasını buradaki hiç kimse savunmaz. Mahkeme kararı ile yapılmalıydı.
İsteyen istediği şeyi yazabilir, yazılan her şeye de dava açabilirsiniz. Ancak bu olay tamamen özgürlüklerin engellenmesi adına yapılan şeyler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı