Elden Ring 600 TL'yi hak ediyor mu?

600TL'ye indirim sezonunda bir sürü oyun alabilirsiniz ve bu oyunlar Elden Ring'den daha çok zevk verir muhtemelen. Eğer, Steam hesap değerinizi gelecek zamla birlikte yükseltmek istiyorsanız o ayrı konu. Ama oynamak için değmez maalesef.

Dayı oynamadan konuşma oyun bol bol içerik dolu.
 
Arkadaşlar her konuda hunharca Elden Ring ya da God of War öven çok gereksiz bir kitle var şu forumda yapmayın ya. Herkes sizin fanı olduğunuz oyunları sevmek zorunda değil. Ne boş yaptınız şu konuda arkadaş.
 
Arkadaşlar her konuda hunharca Elden Ring ya da God of War öven çok gereksiz bir kitle var şu forumda yapmayın ya. Herkes sizin fanı olduğunuz oyunları sevmek zorunda değil. Ne boş yaptınız şu konuda arkadaş.
Ben sevmedim, o yüzden önermiyorum demek farklı. Oyuna direkt kötü demek farklı. Belki de siz kendinizi iyice anlatamıyorsunuzdur?
 
Ben sevmedim, o yüzden önermiyorum demek farklı. Oyuna direkt kötü demek farklı. Belki de siz kendinizi iyice anlatamıyorsunuzdur?

Elden Ring indirimsiz alınmayı hak eden oyunlardan biri. 60 dolarlık ücreti hak ediyor.


Ben de 200 saat oynadım, sinir hastası olunacak bir durum yok. İlk 5-10 saat oyunu öğrendikten sonra zaten sadece keyif almak kalıyor.


Elden Ring zor bir oyun değil, ne kadar zor olmasını isterseniz o kadar zorlaşan bir oyun. Aynı şekilde ne kadar kolay olmasını isterseniz o kadar kolaylaşıyor.

Senin gibi bir oyunla ilgili şöyle romantik yorumlar yapabilen biri zaten kendini çok iyi anlatabiliyordur. Çarpıtmadan tarafsız oyun nasıl önerilir biraz bilgi sahibi olmak istiyorsan öncelikle fanboyluğu bırakacaksınız. Benim Elden Ring ilk çıktığında oynayıp hakkında yazdığım ayrıca yazı var ve belki bakarsan fikir sahibi olabilirsin.

 
Burada konu sevmek veya sevmemek değil ki? Fiyatını hak ediyor mu diye soru sorulmuş biz de eder çünkü başka hiçbir oyunun sunmayacağı kadar aksiyon çeşitliliği sunuyor diyoruz. Piyasada şu kalitede aksiyon imkanı sunabilen oyun bir elin parmağını geçmezken, 600₺ olması gereken fiyatın sadece yarısıyken şu oyuna parasını hak etmiyor demek mantıklı bir yaklaşım bile değil.

Need for Speed: Unbound'un 1.000₺'den satışta olduğu bir ülkede yaşıyorsun ve Elden Ring'in 600₺'yi hak etmediğini söylüyorsun. Ya fiyat algılarını değiştir ya da Elden Ring'in başına bir kez daha otur. Sen Skyrim'i çok seviyordun yanlış hatırlamıyorsam, Skyrim aksiyon için konuşuyorum tazeliğini en fazla 10 saat koruyabiliyor, ondan sonrasında sürekli aynı eşyaların farklı efsunlara sahip versiyonlarını önüne koyuyorken Elden Ring 70 saat boyunca karşına hep yeni içerik çıkarıyor ama sana yine yaranamıyor, olay senin beklentinle ilgili bence. Sen aksiyon RPG'si yerine daha çok saf RPG elementleri tercih ediyorsun bana soracak olursan, ev sahibi olabilmek, meslek sahibi olabilmek, eş sahibi olabilmek, faction'lara katılıp yükselebilmek gibi. Bu sadece benim teorim doğru olmayabilir.

Burada oyuncunun ilk önce 600₺'nin çok bir para olmadığı bilincine erişmesi lazım, maalesef çoğu insan bu bilinçte değil. 600₺'yi çok bir meblağ sandığından kendi kafasında "bu oyuna bu para çok ya" gibi fikirler oluşmuş konu sahibi arkadaşın. Hiçbir büyük bütçeli oyun için 600₺ çok bir para değil maalesef, 600₺ kendi başına çok bir para değil artık zaten. Tekrar hatırlatayım, 600₺ sadece 31.5 dolar. 60 dolar bile değil. Elden Ring şu an olması gereken fiyatlandırmanın sadece yarısı kadar bir fiyatta satışta.
 
Kişiden kişiye değişir ben büyük bir souls fanı olduğumdan dolayı aldım ama hiç girmemiş souls bununla giricekseniz indirim filan girersin alın tabii indirme girer mi büyük bir konu ama çok güzel bir oyun.
 

Geri
Yukarı