Elden Ring vs Sekiro Shadows Die Twice

Hetop

Hectopat
İki oyunun da çok sürükleyici olduğunu biliyorum fakat ilk defa bir souls oyunu oynayacağım ve Gamepad'e çok alışık değilim. O yüzden ekrana yumruk attırtmayacak, basit bir şekilde kavrayabileceğim hangisini önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de ikisi arasında kalmıştım açık dünya ve tarzı daha çok hoşuma gittiği için Elden Ring aldım. Yakın bir zamanda başlayacağım.

Basit bir şekilde kavramak istiyorsan Sekiro daha anlaşılabilir bir oyun. Elden Ring sana çok fazla seçenek sunuyor birçok mekaniği kavramakta zorluk çekeceksin kısacası yüzme bilmeden okyanusa atlamışsın gibi olacak. Peki neden Elden Ring daha kolay bir oyun şu şekilde söyleyebilirim ki Sekiro'da bir düşmanla karşılaştığın zaman "dur gidip iki grind yapıp döneyim" mantığı yok o düşmanı yeneceksin tabii güçlenmenin yolları var fakat çok da yardımcı olmaz Elden Ring ise sana birçok güçlenme seçeneği sunuyor. Önerim şu önce Sekiro ile yüzmeyi öğren daha sonra Elden Ring ile okyanusa dal.

Hocam siz ne istiyorsanız onu oynayın, bu konuda "kesinlikle şunu oynayın" demek bana düşmez. Ha şunu bilin ki ikisi de başyapıt oyunlardır, bir daha bırakmanız zor olur. Bir de alışınca zor olmaz onu söyleyeyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı