Elden Ring'in neresi güzel?

Milyonları sevdiği bir oyunu 30dk da kalitesizliğini anlayacak gözünüz varmış tebrik ederim. Oyun şirketi kurmanızı tavsiye ederim bu yetenekle her şeyi başarırsınız.

Benlik değil demek bu kadar zor olmamalı...
Kim sevmiş bu oyunu japonlar dışında?İlk yorumlarda bir arkadaş yazmış bile.Oyun ilk çıktığında millet alıp geri iade etmiş.Gotu seçilince tekrae hypelanmış.Kimi kandırıyorsunuz?
 
Rdr2 oynamasak bile ben bu oyunun açık dünyasına iyi demem.
Açık dünyası RDR kadar etkinlik ya da çeşitlilik sağlamıyor, zaten oyunun amacı da bu değil. Bu oyun tamamen dövüş sistemi ve farklı karakter yapılarıyla tekrar oynamak üstüne kurulu. Açık dünyasının bu tür için iyi olmasının nedeni de keşfettiğinde oyuncuyu ödüllendiren bir yapısı olması. Dövüş sistemi, karakter geliştirme ve bunu çeşitlendirmek için de çevreyi iyice keşfetme dürtüsü vermesi gibi nedenlerden dolayı bu türün en iyisi.

RDR, AC, GTA serisi gibi oyunlarla hiç alakası yok bu türün. Onlara göre kıyaslamak hata.
 
Kim sevmiş bu oyunu Japon'lar dışında? İlk yorumlarda bir arkadaş yazmış bile. Oyun ilk çıktığında millet alıp iade etmiş. GoT'u seçilince tekrae hypelanmış. Kimi kandırıyorsunuz?

Hem kültürsüzsün hem de dünyadan haberin yok. Steam en çok satanlar kısmına gel istediğin ülkeyi aç. Top 10 Elden Ring. Çıktığından beri.

Yetmediyse aç oyun yorumlarını biraz oku. İnsanlar kaç saat oynamış bak. Eminim 30dk da değildir.
 
Ben niye yapayım?Rockstar gibi ilah katına çıkmış bir oyun firması var firmanın oynamadığım oyunu kalmadı oyun nasıl yapılır rockstardan öğrendik
Tamam, Rockstar'a iş başvurusunda bulun. Daha iyi bir oyun yapın hep birlikte. Yok yapmam diyorsan gidip Ateş ve Su oyna. Bu konuyu daha fazla da uzatma.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı