Selam, bu sorunu neredeyse iki yıldır yaşıyorum. Sırf bu sorun yüzünden laptop aldım hala çözülmedi. Eski bilgisayarımda yaşadığım geçikme, ekran bulanıklığı, yavaşlığı yaşıyorum 2,3 aydır araştırdım ve sorunun elektrik kaynaklı olduğunu tespit ettim. Bu sorunu çözmem için ne gerekli ne yapmam gerekiyor. Yardımınız lazım.
Ben anlamıyorum bak çıkardım kabloyu yeminle oyun DM atıyorum inanılmaz akıcı mermiler direk gidiyor. Ama büyük ihtimal 1 saat oynama ile yine aynı sorun geri gelecek. Sistemde elektrik aksağın ile her oynayışımda bu durum Başıma geliyor.
Bazıları bu sorun anakart işliyor. Anakartıda değiştirmen gerekli falan diyorlar. İstersen anakartta BIOS pilini bir tak çıkar belki bir şey değişir.
Çözüm önerisi değil de anakarttan 3.0 USB kablosunun fişini bir çıkartıp dener misiniz? 2 gün önce bir arkadaş tavsiye etti. 2 gündür oyunlarda görüntü de düzelme değil ama en azından adamlar beni 1 saniye erken görmüyor. Geçikme mininumum seviyeye indi.
Çözüm önerisi değil de anakarttan 3.0 USB kablosunun fişini bir çıkartıp dener misiniz? 2 gün önce bir arkadaş tavsiye etti. 2 gündür oyunlarda görüntü de düzelme değil ama en azından adamlar beni 1 saniye erken görmüyor. Geçikme mininumum seviyeye indi.
3.0 USB anakarttaki işlevi tam olarak nasıl bir etki veriyor elektriksel olarak ne sağlıyor anlamadım. Daha az güç sağladığı için mi acaba böyle bir şey oldu anlamadım ben.
3.0 USB anakarttaki işlevi tam olarak nasıl bir etki veriyor elektriksel olarak ne sağlıyor anlamadım. Daha az güç sağladığı için mi acaba böyle bir şey oldu anlamadım ben.
Ben anlamıyorum bak çıkardım kabloyu yeminle oyun DM atıyorum inanılmaz akıcı mermiler direk gidiyor. Ama büyük ihtimal 1 saat oynama ile yine aynı sorun geri gelecek. Sistemde elektrik aksağın ile her oynayışımda bu durum başıma geliyor.
Bazıları bu sorun anakart işliyor. Anakartıda değiştirmen gerekli falan diyorlar. İstersen anakartta BIOS pilini bir tak çıkar belki bir şey değişir.