Elektrik kaynaklı input lag nasıl çözülür?

YUSUFKANKA505

Hectopat
Daha fazla  
Selam, bu sorunu neredeyse iki yıldır yaşıyorum. Sırf bu sorun yüzünden laptop aldım hala çözülmedi. Eski bilgisayarımda yaşadığım geçikme, ekran bulanıklığı, yavaşlığı yaşıyorum 2,3 aydır araştırdım ve sorunun elektrik kaynaklı olduğunu tespit ettim. Bu sorunu çözmem için ne gerekli ne yapmam gerekiyor. Yardımınız lazım.

Laptop: GF66 katana UE.

PC'yi değiştirdin mi baştan aşağı?
Her şeyi değiştirdim. Kasayı bile değiştirdim en son.

Ben anlamıyorum bak çıkardım kabloyu yeminle oyun DM atıyorum inanılmaz akıcı mermiler direk gidiyor. Ama büyük ihtimal 1 saat oynama ile yine aynı sorun geri gelecek. Sistemde elektrik aksağın ile her oynayışımda bu durum Başıma geliyor.

Bazıları bu sorun anakart işliyor. Anakartıda değiştirmen gerekli falan diyorlar. İstersen anakartta BIOS pilini bir tak çıkar belki bir şey değişir.

Başka bir anakart alıp denedim yine de sorun oluyordu. Sonra iade ettim. Anakarta işleme olayı yalan çok yüksek ihtimalle.

Çözüm önerisi değil de anakarttan 3.0 USB kablosunun fişini bir çıkartıp dener misiniz? 2 gün önce bir arkadaş tavsiye etti. 2 gündür oyunlarda görüntü de düzelme değil ama en azından adamlar beni 1 saniye erken görmüyor. Geçikme mininumum seviyeye indi.

Çözüm önerisi değil de anakarttan 3.0 USB kablosunun fişini bir çıkartıp dener misiniz? 2 gün önce bir arkadaş tavsiye etti. 2 gündür oyunlarda görüntü de düzelme değil ama en azından adamlar beni 1 saniye erken görmüyor. Geçikme mininumum seviyeye indi.

3.0 USB anakarttaki işlevi tam olarak nasıl bir etki veriyor elektriksel olarak ne sağlıyor anlamadım. Daha az güç sağladığı için mi acaba böyle bir şey oldu anlamadım ben.

3.0 USB anakarttaki işlevi tam olarak nasıl bir etki veriyor elektriksel olarak ne sağlıyor anlamadım. Daha az güç sağladığı için mi acaba böyle bir şey oldu anlamadım ben.
Ben de hiç takılı değil o. Sorun geri gelecektir merak etme.

Ben anlamıyorum bak çıkardım kabloyu yeminle oyun DM atıyorum inanılmaz akıcı mermiler direk gidiyor. Ama büyük ihtimal 1 saat oynama ile yine aynı sorun geri gelecek. Sistemde elektrik aksağın ile her oynayışımda bu durum başıma geliyor.

Bazıları bu sorun anakart işliyor. Anakartıda değiştirmen gerekli falan diyorlar. İstersen anakartta BIOS pilini bir tak çıkar belki bir şey değişir.

Kanka son olarak
ACPI srat L3 cache as numa domain enable
Advanced/AMD CBS/NBIO common options/ preferred I/O 0 yapıp akıcılığa bakar mısın tekrar.

Kanka son olarak
ACPI srat L3 cache as numa domain enable
Advanced/AMD CBS/NBIO common options/ preferred I/O 0 yapıp akıcılığa bakar mısın tekrar.
Ben de 1-2 saat oynuyorum oyun fena değil fakat. Belirli bir süre sonra oyun kötüleşiyor. Cs' ye giriyorum o da kötü oluyor.

Bende öyle tahmin ediyorum 2 gündür normal ama ilk oyundan sonra yine biraz kötüleşiyor gibi.
İlk oyundan sonra kötüleşme neden oluyor anlamadım hala

Technopat Haberler

Geri
Yukarı