Elektroniğe nasıl başlanmalı?

Bilgisayarcılık ve elektronik tamir için.
İlk önce temel terimleri ve lehimlemeyi öğrenin bence. Sonrasında devreler yapmayı deneyin. Yavaş yavaş alışırsınız. Burada ne yapmak istediğiniz önemli aslında. Yani bilgisayarcılık derken PC mi tamir edeceksiniz yoksa bilgisayarcı mı olacaksınız?

İlk önce temel terimleri ve lehimlemeyi öğrenin bence. Sonrasında devreler yapmayı deneyin. Yavaş yavaş alışırsınız. Burada ne yapmak istediğiniz önemli aslında. Yani bilgisayarcılık derken PC mi tamir edeceksiniz yoksa bilgisayarcı mı olacaksınız?

Bilgisayarcılık ve elektronik alet tamiri için lehim yapmayı biliyorum elektronik alet vb teorik biraz düşünüyorum.

Bilgisayarcılık ve elektronik alet tamiri için lehim yapmayı biliyorum elektronik alet vb teorik biraz düşünüyorum.
O zaman temel bilgilere yönelin bence. Muhtemelen kondansatör, direnç gibi devre elemanlarını biliyorsunuzdur. Eğer bilmiyorsanız bence buradan başlayın. Biliyorsanız @cengover_ekin fikir versin çünkü buradan sonrası için bir fikrim yok. 😁

O zaman temel bilgilere yönelin bence. Muhtemelen kondansatör, direnç gibi devre elemanlarını biliyorsunuzdur. Eğer bilmiyorsanız bence buradan başlayın. Biliyorsanız @cengover_ekin fikir versin çünkü buradan sonrası için bir fikrim yok. 😁

Temel elemanları az çok biliyorum teşekkürler yardımcı olduğunuz için.

Elektroniğin hangi düzeyi işinize yarar kestiremiyorum maalesef.
Ben de anlamadım. :D

Moderatörden ricam lütfen reklamdan dolayı banlamasın beni. Arkadaşa yardımcı olmak için atıyorum. Reklam olsaydı direkt olarak söylerdim. Amacım reklam değil.
Eğer cevap gelmezse elektrikçilerin olduğu bir forum var. Oraya bakabilirsiniz.

Ben de anlamadım. :D

Moderatörden ricam lütfen reklamdan dolayı banlamasın beni. Arkadaşa yardımcı olmak için atıyorum. Reklam olsaydı direkt olarak söylerdim. Amacım reklam değil.
Eğer cevap gelmezse elektrikçilerin olduğu bir forum var. Oraya bakabilirsiniz.
O forumu ben de tavsiye edebilirim. Cevap bulabilirsin aradığını soruya, ancak burası kadar aktif değil orası, biraz beklemen gerekebilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı