Elimi çizdim izi geçmiyor

Beyler 19 ay yüzümde bir kavgadan kalan yara izi var rengini bir nebze olsun azaldı kremlere vs roaccutane de kullandım sizce ne yapabilirim tamamen kurtulmak için lazerle leke tedavisi falan iyi gelir mi ? psikoloji mi de bozuyor bir insan gördüğüm zaman direk onun yüzünde ki o kısma odaklanıyorum?
 
El çok fazla sinirin bulunduğu bir yer. Bazen ufacık kesikler büyük problemlere yol açabiliyor. Maalesef bir arkadaşımın kardeşinin parmağındaki küçücük bir kestikten dolayı bileğine kadar yarılıp tendonu yeniden bağlandı.

Bu tarz sıkıntılar yaşadığınızda hemen bir doktora müracaat edin. Ufak tefek olarak bakmayın. Unutmayın ki her açık yaranın bir enfeksiyon riski vardır ve her enfeksiyonun bir ölüm riski vardır.
Bu olay geçen sene olmuştu tehdit barındırır mı?
 
Benim kolumda (ne zaman çıktı bilmiyorum kolumda :p) ve kafamda (su çiçeği olduğum zaman) bir sürü var onun dışında elimde kesikler var. Estetik ameliyatı olmadan geçmiyor. Ki estetik ameliyatının da bir sürü tehlikesi var. O yüzden sağlık sorunu yartmıyorsa bırak ama zorlanıyorum yazmışsın doktora gidip göster bence.
 
Merhabalar, 1.5 yıl önce elimi okuldaki sıra çizmişti. Fazla takmamıştım geçer falan diye.
Lakin sanki böyle esnetirken sağ elime göre zorlanıyormuş gibi hissediyorum. Görseldeki görmüş olduğunuz izi kaldı. Açıkçası rahatsız olmaya başladım. Bu iz ömür boyu kalır mı?

Eki Görüntüle 571129Eki Görüntüle 571131

Deriyi kaldırmıssın bende parmağımı kesmiştim 13 yaşında 15 yaşındayım :D hala duruyor
 
4 üncü sınıfta en yakın arkadaşım beni sinirlendirmişti bende o sinirle eline çok hızlı bir şekilde uçlu kalem batırmıştım o iz hala onda duruyor :D.
 
Benimde yüzümde kardeşimin küçükken yaptığı bir yara izi var. Dikkatli bakınca görünüyor ama önceden daha kolay gözüküyordu.
 
Öncelikle bazı şeyleri kafaya takmamayı öğreneceksin. Genç ve duygusal biri olduğunu tahmin ediyorum. İnsan yaşadıkça değişir. Olmayan yerinde ben çıkar. derin beyazlar, saçın beyazlar, çevren değişir , hatta ailen değişir. Onun için elinde çaresi olmayan şeylere kafanı takıp, hem kendini hemde yakınlarını üzmeyeceksin. o izin geçip geçmeyeceğine gelince 182 den tc kimlik numaranla cildiyeye sıra alıp göstereceksin. oda muhtemelen esnetirken zorlanmanın psikolojik olduğunu, izden rahatsız oluyorsanda bir plastik cerraha gitmeni tavsiye edecek. sonuç olarak sen o izi 5 sene sonra unutacaksın.
geçmiş olsun
 

Yeni konular

Geri
Yukarı