Ellie'yi neden seviyorsunuz?

@OSAYİSAMUEL
Hala aynı şeyler söylüyorum, çünkü cümleleriniz açık değil. Bana gelip "Hocam bende sizi anlamıyorum. Dediğiniz tek şey Joel için intikam olması normal." derseniz, bunu demem normal olur.

Yazılarımda senin nesnel konuştuğunu falan söylemedim. Bence demeni ve konunun öznel olmasını niye bu kadar vurguladın? Hepimiz biliyoruz zaten bunu. 2 paragrafını tamamen buna ayırmışsın ve ben böyle bir şey söylemedim. Mesajımı alıntılıyorsanız, söylediğim şeyler hakkında konuşun.

Herkesin, benimle aynı şeyler düşündüğünü söylemedim. Öyle de davranmıyorum. Birkaç kişinin adına onlarla olan konuşmalarımızdan yola çıkarak konuştum. İtiraz da etmediler. Senlik bir şey göremedim. Sen gördün mü yoksa? :D

Neden "anlamıyorsun" dediğimi söyledim zaten.

Oyun dünyasının en iyi karakteri demedim, birçok kişinin öyle demesi de beni zerre ilgilendirmiyor. Mesajımı alıntılıyorsanız, söylediğim şeyler hakkında konuşun.

Çoğunluğun en iyi karakter demesi bir şey ifade etmiyor. Etseydi ülkenin başında bunlar olmazdı. Ayrıca tüm karakterleri derinlemesine incelemeden böyle bir şey söylemem. Mesajımı alıntılıyorsanız, söylediğim şeyler hakkında konuşun.

Hala, benim kendi fikrimi yücelttiğimi ve saygı duymadığımı düşünüyorsunuz. Sonra beni anlamadınız dediğimde, karşı çıkıyorsunuz. Karşımdaki fikirlere saygısızlık yapmama rağmen, saygılı olun demenizin mantığı veya nedeni nedir? :D Mesajımı alıntılıyorsanız, yaptığım şeyler hakkında konuşun.

Kendini örnek gösteriyorsun, tebrikler. :D Bir önceki paragrafında, insanların fikirlerine saygı duymadığımı söylüyorsunuz. Bir sonraki paragrafta ise, kendinizi bu konuda örnek gösteriyorsunuz. Aptal gibi mi duruyorum ordan bakıldığında? Kimsenin fikrine saygısızlık yapmadım. Eğer yaptığımı hala düşünüyorsan, beni anlamamışsın demektir. Bu yazımdan da karşıt görüş belirttiğin için "anlamadın" demediğimi çıkarırsın herhalde. Mesajımı alıntılıyorsanız, söylediğim şeyler hakkında konuşun.

Ayrıca; iki kere 100 kelimesini tekrarlayarak, yazdıklarınızı anlamamışım gibi, "anlayabilirsiniz" diyerek neyi vurgulamaya çalışıyorsunuz?

@OSAYİSAMUEL
Hala aynı şeyler söylüyorum, çünkü cümleleriniz açık değil. Bana gelip "Hocam bende sizi anlamıyorum. Dediğiniz tek şey Joel için intikam olması normal." derseniz, bunu demem normal olur.

Yazılarımda senin nesnel konuştuğunu falan söylemedim. Bence demeni ve konunun öznel olmasını niye bu kadar vurguladın? Hepimiz biliyoruz zaten bunu. 2 paragrafını tamamen buna ayırmışsın ve ben böyle bir şey söylemedim. Mesajımı alıntılıyorsanız, söylediğim şeyler hakkında konuşun.

Herkesin, benimle aynı şeyler düşündüğünü söylemedim. Öyle de davranmıyorum. Birkaç kişinin adına onlarla olan konuşmalarımızdan yola çıkarak konuştum. İtiraz da etmediler. Senlik bir şey göremedim. Sen gördün mü yoksa? :D

Neden "anlamıyorsun" dediğimi söyledim zaten.

Oyun dünyasının en iyi karakteri demedim, birçok kişinin öyle demesi de beni zerre ilgilendirmiyor. Mesajımı alıntılıyorsanız, söylediğim şeyler hakkında konuşun.

Çoğunluğun en iyi karakter demesi bir şey ifade etmiyor. Etseydi ülkenin başında bunlar olmazdı. Ayrıca tüm karakterleri derinlemesine incelemeden böyle bir şey söylemem. Mesajımı alıntılıyorsanız, söylediğim şeyler hakkında konuşun.

Hala, benim kendi fikrimi yücelttiğimi ve saygı duymadığımı düşünüyorsunuz. Sonra beni anlamadınız dediğimde, karşı çıkıyorsunuz. Karşımdaki fikirlere saygısızlık yapmama rağmen, saygılı olun demenizin mantığı veya nedeni nedir? :D Mesajımı alıntılıyorsanız, yaptığım şeyler hakkında konuşun.

Kendini örnek gösteriyorsun, tebrikler. :D Bir önceki paragrafında, insanların fikirlerine saygı duymadığımı söylüyorsunuz. Bir sonraki paragrafta ise, kendinizi bu konuda örnek gösteriyorsunuz. Aptal gibi mi duruyorum ordan bakıldığında? Kimsenin fikrine saygısızlık yapmadım. Eğer yaptığımı hala düşünüyorsan, beni anlamamışsın demektir. Bu yazımdan da karşıt görüş belirttiğin için "anlamadın" demediğimi çıkarırsın herhalde. Mesajımı alıntılıyorsanız, söylediğim şeyler hakkında konuşun.

Ayrıca; iki kere 100 kelimesini tekrarlayarak, yazdıklarınızı anlamamışım gibi, "anlayabilirsiniz" diyerek neyi vurgulamaya çalışıyorsunuz?
Hala daha aynı şeyi söylüyorsunuz. Orada yazılan şeyi ve mesajınızı gayet iyi okudum. Ben sizin söylediğiniz şeyleri alıntıladım. Ve söylediğiniz şey dışında bu kadar tapılacak kadar neyi iyi kurgulanmış dedim. Tamam söylediğiniz şeyleri saygı duyup kabul ettim. Ama sadece bu sebeplerden mi bu kadar seviyorsunuz? Diye sordum. Sizde bana senin saydıklarını biz seviyoruz anlatıyorum anlamıyorsun dediniz. Ben zaten saydığım şeyleri sevdiğinizi biliyorum ve söyledim. Ama bu kadar özelliği için mi ? Bu kadar yüceltiyorsunuz dedim. Dediğim başka bir şey yok. O vurgulaya vurgulaya alıntıladığınız mesajda benim yazdığımla anlatmak istediğim şey buydu. Mesajınızı alıntıladım ve karakter hakkında sevdiğini şeyleri yazdım. Ve sonrada sadece bu sebeplerden mi ? Bu kadar seviliyor dedim. Çünkü bu sebepler bana göre sebep bile değil. Orada sorguladığım şey sadece bu sebepten mi Bu kadar seviyorsunuz? Başka sebebi yok mu? Dedim bi nevi. Ama siz dönüp dolaştırıp anlamadığım kanaatine vardınız. Mesajımı alıntılıyorsanız, mesajımı doğru düzgün okuyun.

Bunları yazdığım için TLOU dan nefret ediyormuşum gibi algılanabilir ama etmiyorum. Hatta ilk oyununu PS3'te alıp 22 kez bitirdiğimi de belirttim. Ve orada ki Ellie'de dahil tüm karakterleri inanılmaz sevdiğimi de belirttim. 2. oyunda Ellie'nin böyle olmasına üzüldüm. Ve neden sevildiğini sorguladım.

Son olarak dediğim sebep dışında ki bir kaç sebep daha yazmışsın. Ama çoğunluğu ilk oyuna itafen yapmışsın yani öyle gözüküyor. Çünkü o sebeplerden çok çok azı dışında 2. oyunda o sebeplerin hiçbirini göremedim. Ve o alıntılamada Elliden nefret ediyorum gibi davranmışsın. Evet o sebepler ilk oyunda ki Ellie de vardı. Ve ben bunu biliyorum. İlk oyunda ki Ellie'yi bende inanılmaz seviyorum. Ben 2. oyunda ki Ellie'den bahsediyorum. Bunu anlayarak konuş lütfen. Ben sana veya sevenlere hiçbir şey demedim. Sen birden mesajımı alıntılayıp agresifçe konuştun. Ben sana alıntılama da sadece 2. oyunda ki Ellie'yi sadece bu sebeplerden mi bu kadar seviyorsun? diye sordum. Sen birden agresifleştin. Güzel güzel sohbet ediyorduk. Sen birden tartışmaya çevirdin.

@OSAYİSAMUEL
Mesajımı alıntıladınız ve oyundan çok benim hakkımda atıp tuttunuz. Fikirlere saygı duymadığımı vb. söylediniz. Bunları söylüyorsanız; söylediklerimi değil, beni anlamıyorsunuz demektir. Ben de bunu anlatmaya çalışıyorum.

Mesajımı alıntılıyorsanız, mesajımı doğru düzgün okuyun.
Hahaha, bu cidden komikmiş. Cevapladığım her şey, sizin mesajlarınızda geçen şeylerdi. Siz önce yazdığınız mesajı okuyun, sonra tekrar benim mesajımı okuyun. Yazdığınız her şeye sırasıyla cevap veriyorum neredeyse.

Bunları yazdığım için TLOU dan nefret ediyormuşum gibi algılanabilir ama etmiyorum.
Hala TLoU'dan bahsediyorsunuz. Karakterin sevip sevmemeniz umrumda değil artık. 2. oyunda sevmeyin, ilk oyunda sevin. Cidden umrumda değil. Hakkımda doğru konuşun, yeter.

Son olarak dediğim sebep dışında ki bir kaç sebep daha yazmışsın.
Bu sebepleri şimdi mi okuyorsunuz? Konusu geçmedi mi artık? Kaç mesaj önce yazdım ben onları?

Ellie'den nefret ediyormuşsunuz gibi davranmadım. Nereden, nasıl çıkarıyorsunuz bu düşünceyi? Hem etseniz bile, beni ilgilendirmiyor. Ederseniz edin, ne yapabilirim? Seviyorsanız da sevin, yine alakadar etmiyor beni.

2. oyundan bahsettiğinizi zaten söylediniz. Tekrarlamanıza gerek yok. Biliyoruz artık bunları, ilk oyunu 22 kere bitirdiniz, ilk oyunu seviyorsununuz.

Ben sana veya sevenlere hiçbir şey demedim.
Sevenlere hiçbir şey demediğinizi, de biliyoruz. Siz sevenlere değil, bana bir şeyler dediniz:
Ama siz sanki herkes sizin düşündüğünüzü düşünecekmiş gibi anlatıyorsunuz ve ben karşıt bir görüş belirtince anlatıyorum anlamıyorsun diyorsunuz. Ben sizin fikrinizi kabul etmeyince anlamıyor mu oluyorum yani?
O yüzden kendi fikrinizi en doğru kabul etmek yerine insanların fikirlerine saygı duyun bence.

Benim yaptığım gibi. Hala fikirlerine saygı duyuyorum.
Okuduklarımdan anlayabilirsiniz zaten.
Bana bunları söylerseniz, agresfileşirim tabii. Devamı aşağıda var.

Bu kadar tapılacak kadar neyi iyi kurgulanmış dedim.
Tapmak mı, tapmak mı? Ne tapmasından bahsediyorsunuz? Haddinizi bilin artık.

Dediğim başka bir şey yok. O vurgulaya vurgulaya alıntıladığınız mesajda benim yazdığımla anlatmak istediğim şey buydu.
Öyle mi? Yukarıyı okuyun o halde. Hakkımda neler söylediğinizi görürsünüz.

Başka sebebi yok mu?
Var. Fakat, işin bunlarla ilgisi kalmadı.

@OSAYİSAMUEL
Mesajımı alıntıladınız ve oyundan çok benim hakkımda atıp tuttunuz. Fikirlere saygı duymadığımı vb. söylediniz. Bunları söylüyorsanız; söylediklerimi değil, beni anlamıyorsunuz demektir. Ben de bunu anlatmaya çalışıyorum.

Hahaha, bu cidden komikmiş. Cevapladığım her şey, sizin mesajlarınızda geçen şeylerdi. Siz önce yazdığınız mesajı okuyun, sonra tekrar benim mesajımı okuyun. Yazdığınız her şeye sırasıyla cevap veriyorum neredeyse.

Hala TLoU'dan bahsediyorsunuz. Karakterin sevip sevmemeniz umrumda değil artık. 2. oyunda sevmeyin, ilk oyunda sevin. Cidden umrumda değil. Hakkımda doğru konuşun, yeter.

Bu sebepleri şimdi mi okuyorsunuz? Konusu geçmedi mi artık? Kaç mesaj önce yazdım ben onları?

Ellie'den nefret ediyormuşsunuz gibi davranmadım. Nereden, nasıl çıkarıyorsunuz bu düşünceyi? Hem etseniz bile, beni ilgilendirmiyor. Ederseniz edin, ne yapabilirim? Seviyorsanız da sevin, yine alakadar etmiyor beni.

2. oyundan bahsettiğinizi zaten söylediniz. Tekrarlamanıza gerek yok. Biliyoruz artık bunları, ilk oyunu 22 kere bitirdiniz, ilk oyunu seviyorsununuz.

Sevenlere hiçbir şey demediğinizi, de biliyoruz. Siz sevenlere değil, bana bir şeyler dediniz:

Bana bunları söylerseniz, agresfileşirim tabii. Devamı aşağıda var.

Tapmak mı, tapmak mı? Ne tapmasından bahsediyorsunuz? Haddinizi bilin artık.

Öyle mi? Yukarıyı okuyun o halde. Hakkımda neler söylediğinizi görürsünüz.

Var. Fakat, işin bunlarla ilgisi kalmadı.
Ben size soru sorunca bana anlamıyormuşum gibi davranırsanız bende size bunları söylerim tabi ki. Hala daha aynı şey söylüyorsunuz. Benim sizin şahsınıza söylediğim tek şey o mesajdı. O da bana anlamıyormuş muamelesi yaptığınız için. Tapma kısmını yine yanlış yerlere çektiniz. Orada dikkatli okursanız direkt olarak size söylemedim.

Bazı insanlar evet tapılacak kadar seviyor. Ve yazdıklarınıza bakılırsa çok bir sebep yok. Siz olmayabilirsiniz ama bazı insanların neredeyse tapıcak kadar sevdiğini söyledim. Dikkatli okuyun. Direkt olarak siz niye tapılacak kadar seviyorsunuz demedim. Kelimelerimi yanlış yere çekip haklıymışsınız gibi davranıyorsunuz ama değilsiniz. Çünkü hala aynı şeyleri söyleyip duruyorsunuz. Yazdığınız sebepleri ve mesajınızı en başından beri okudum. Ama anlam ifade etmedi. Çünkü çoğunu 1. oyunda ki Ellie'den bahsederek yazmışsınız. Tartışmayı siz sebepsiz yere alevlendirince bende yazdım.

Benim size bir şey dediğim yok. Siz kendi üzerinize alınıyorsunuz. Benim size söylediğim tek şey alıntıladığınız mesaj onda da bana anlamıyor muamelesi yapıp kendi fikirlerinizi vurguladığınız için söyledim. Ve kusura bakmayın ama sadece sizin fikrinizi sorgulamak için sorduğum soruya geri zekalı der gibi anlatıyorum anlamıyorum derseniz bende size bunu söyleyebilirim. Benim 2. oyundan bahsettiğimi biliyorsan niye sorduğum soruyu alıntılayıp ilk oyunda ki Elliden bahsediyorsunuz? Öyle bahsederseniz bende ilk oyunda ki Elli'ye söylemediğimi alıntılayarak söylerim. Bunda yanlış olan ne? Benim istediğim zaten benim sorduğum soruya sizin doğru düzgün cevap verip sohbet etmekti. Ama siz sorumu yanlış anlayıp bana gerizekalı der gibi anlamıyorsun deyip birde üste çıktınız.

Ben size sadece o mesajımda sadece bu sebeplerden mi bu kadar seviyorsunuz dedim. Başka dediğim hiçbir şey yok bahsi geçen mesajda. Şahsınıza da bir şey demedim. Ama siz bana anlatıyorum anlamıyorsun diyorsunuz. Ben anlıyorum. Siz öyle agresif bir mesaj atmak yerine evet sadece bunlardan dolayı seviyorum veya hayır şunlar da var deseydiniz konuyu orada kapatıcaktım zaten. Benim sizinle hiçbir derdim yok. Neden olsun ki zaten? Tekrar tekrar dediğim gibi ben orda sadece soru sordum. Siz yanlış anladınız ve birden agresifleştiniz. Ben o mesajımda onu anlatmaya çalıştım. Eğer demek istediklerimi yanlış anlattıysam özür de dilerim hiç sıkıntı yok. Hatta yanlış anlaşılacak bir mesaj attıysam özür dilerim sizden. Ama bence atmadım.

@OSAYİSAMUEL
"Hala aynı şeyleri söylüyorsunuz" demekten başka bir şey yapmıyorsunuz. Hatta bu cümleyi o kadar fazla kullandınız ki, kendinizi benden fazla tekrarladınız. Şu içi boş cümleyi tekrarlamak yerine, neyi tekrarladığımı yazmaya ne dersiniz?

Benim sizin şahsınıza söylediğim tek şey o mesajdı. O da bana anlamıyormuş muamelesi yaptığınız için.
Orda birden fazla şey var. Anlamamış muamelesi yapmadım. Beni anlamadığınızı açıkça söyledim ve bu normal bir şey.

Bazı insanlar evet tapılacak kadar seviyor. Ve yazdıklarınıza bakılırsa çok bir sebep yok. Siz olmayabilirsiniz ama bazı insanlar neden tapıcak kadar sevdiğini söyledim. Dikkatli okuyun.
Bazı insanlar tapacak kadar seviyorsa, nedenlerini onlara sor. Benim yazdıklarıma bakarak, onların tapma nedenini mi anlamaya çalışıyorsunuz. Ayrıca, madem tapmak derken benden bahsetmediniz, neden bana söylüyorsunuz? Gidin tapanlara söyleyin?

Kelimelerimi yanlış yere çekip haklıymışsınız gibi davranıyorsunuz ama değilsiniz. Çünkü hala aynı şeyleri söyleyip duruyorsunuz. Yazdığınız sebepleri ve mesajınızı en başından beri okudum. Ama anlam ifade etmedi.
Anlamlandırılacak bir şey yok zaten. Bir şeyi sevme nedeninin, neyine anlam vereceksin?
Ayrıca, sadece sana göre haklı değilim. Kendime göre haklıyım. Okuyan diğer kişileri bilmiyoruz. Yoksa, sen biliyor musun? :D

Çünkü çoğunu 1. oyunda ki Ellie'den bahsederek yazmışsınız. Tartışmayı siz sebepsiz yere alevlendirince bende yazdım.
Sesinin güzel olması, hareketlerinin çekici olması, Joel için intikam peşinde koşması, intikam uğrunda düşmanlarını öldürmekten çekinmemesi, savaşçı olması vb. vb. gibi bir sürü şey sayarım size.

Ben alevlendirmedim tartışmayı. Bana, fikirlere saygısızlık yaptın demeseydiniz, böyle tartışmazdık.

Benim siz bir şey dediğim yok. Siz kendi üzerinize alınıyorsunuz. Benim size söylediğim tek şey alıntıladığınız mesaj onda da bana anlamıyor muamelesi yapıp kendi fikirlerinizi vurguladığınız için söyledim. Ve kusura bakmayın ama sadece sizin fikrinizi sorgulamak için sorduğum soruya geri zekalı der gibi anlatıyorum anlamıyorum derseniz bende size bunu söyleyebilirim.
Ben kendi üstüme alınmıyorum. Siz benim mesajımı alıntılayıp, konuşursanız benden bahsetmiş olursunuz. Genel konuşuyorsanız, mesajımı alıntılamayın veya farklı mesajlar yazın.

Size geri zekalı der gibi anlatmadım. Siz öyle yaptığımı düşünüyorsunuz, benlik bir şey değil maalesef.

Benim 2. oyundan bahsettiğimi biliyorsan niye sorduğum soruyu alıntılayıp ilk oyunda ki Elliden bahsediyorsunuz? Öyle bahsederseniz bende ilk oyunda ki Ellie'ye söylemediğim alıntılayarak söylerim. Bunda yanlış olan ne? Benim istediğim zaten benim sorduğum soruya sizin doğru düzgün cevap verip sohbet etmekti. Ama siz sorumu yanlış anlayıp bana gerizekalı der gibi anlamıyorsun deyip birde üste çıkmanızdı.
Sorunuz Ellie'yi neden seviyorsunuz, değil mi? 2. oyundaki Ellie'yi neden seviyorsunuz falan demediniz. Öyle olsa bile yukarıda cevapladım.

Sorunuzu yanlış anlamadım, gayet iyi anladım. Geri zekalı der gibi hareket de etmedim. Anlamamak normal bir şey. Bunu belirtiyorum, siz ise size geri zekalı gibi davrandığımı düşünüyorsunuz. Benim sorunum değil ki.

Şahsınıza da bir şey demedim.
Yahu, siz dalga mı geçiyorsunuz? Bir önceki mesajda tapmak harici 2 şey alıntıladım.

Ama siz bana anlatıyorum anlamıyorsun diyorsunuz. Ben anlıyorum. Siz öyle agresif bir mesaj atmak yerine evet sadece bunlardan dolayı seviyorum veya hayır şunlar da var deseydiniz konuyu orada kapatıcaktım zaten.
Ellie ile ilgili sadece siz soru soruyorsunuz? Ellie olayı benim için geçti artık. Hem başka sebepler olduğunu da söyledim önceki mesajımda. Bitirin o halde, niye uzatıyoruz hala?

Beni anlamıyorsunuz diyorum, yazdıklarımı değil. İnsanların fikirlerine ne zaman saygısızlık yaptım? Açıklasanıza bunu.

Agresif davranmadım. Olması gerektiği gibi davrandım.

Benim sizinle hiçbir derdim yok. Neden olsun ki zaten? Tekrar tekrar dediğim gibi ben orda sadece soru sordum. Siz yanlış anladınız ve birden agresifleştiniz. Ben o mesajımda onu anlatmaya çalıştım. Eğer demek istediklerimi yanlış anlattıysam özür de dilerim hiç sıkıntı yok. Hatta yanlış anlaşılacak bir mesaj attıysam özür dilerim. Ama bence atmadım.
Benim sizinle var. Bana "O yüzden kendi fikrinizi en doğru kabul etmek yerine insanların fikirlerine saygı duyun bence. Benim yaptığım gibi. Hala fikirlerine saygı duyuyorum." derseniz. Sizinle derdim olur tabii.

Soru sordunuz, cevapladım zaten. Niye seviyorsun dediniz, açıkladım. Sadece bunlardan dolayı mı dediniz sonra. Sizce sadece yazdıklarımdan dolayı olabilir mi? O an aklıma gelmemiş onlarca sebep vardır ve bu çok belli.

Hatta yanlış anlaşılacak bir mesaj attıysam özür dilerim. Ama bence atmadım.
Yanlış anlaşılacak bir mesaj attın demedim zaten. Yanlış bir mesaj attın. Direk, bana "Kendi fikirlerini doğru kabul etmek yerine insanların fikirleri saygu duy." dedin.

Özür dilerken bile, kendinizi öne çıkarıyorsunuz. Size göre; değil yanlış, yanlış anlaşılacak bir mesaj bile atmadığınızı belirtiyorsunuz.

@OSAYİSAMUEL
"Hala aynı şeyleri söylüyorsunuz" demekten başka bir şey yapmıyorsunuz. Hatta bu cümleyi o kadar fazla kullandınız ki, kendinizi benden fazla tekrarladınız. Şu içi boş cümleyi tekrarlamak yerine, neyi tekrarladığımı yazmaya ne dersiniz?

Orda birden fazla şey var. Anlamamış muamelesi yapmadım. Beni anlamadığınızı açıkça söyledim ve bu normal bir şey.

Bazı insanlar tapacak kadar seviyorsa, nedenlerini onlara sor. Benim yazdıklarıma bakarak, onların tapma nedenini mi anlamaya çalışıyorsunuz. Ayrıca, madem tapmak derken benden bahsetmediniz, neden bana söylüyorsunuz? Gidin tapanlara söyleyin?

Anlamlandırılacak bir şey yok zaten. Bir şeyi sevme nedeninin, neyine anlam vereceksin?
Ayrıca, sadece sana göre haklı değilim. Kendime göre haklıyım. Okuyan diğer kişileri bilmiyoruz. Yoksa, sen biliyor musun? :D

Sesinin güzel olması, hareketlerinin çekici olması, Joel için intikam peşinde koşması, intikam uğrunda düşmanlarını öldürmekten çekinmemesi, savaşçı olması vb. vb. gibi bir sürü şey sayarım size.

Ben alevlendirmedim tartışmayı. Bana, fikirlere saygısızlık yaptın demeseydiniz, böyle tartışmazdık.

Ben kendi üstüme alınmıyorum. Siz benim mesajımı alıntılayıp, konuşursanız benden bahsetmiş olursunuz. Genel konuşuyorsanız, mesajımı alıntılamayın veya farklı mesajlar yazın.

Size geri zekalı der gibi anlatmadım. Siz öyle yaptığımı düşünüyorsunuz, benlik bir şey değil maalesef.

Sorunuz Ellie'yi neden seviyorsunuz, değil mi? 2. oyundaki Ellie'yi neden seviyorsunuz falan demediniz. Öyle olsa bile yukarıda cevapladım.

Sorunuzu yanlış anlamadım, gayet iyi anladım. Geri zekalı der gibi hareket de etmedim. Anlamamak normal bir şey. Bunu belirtiyorum, siz ise size geri zekalı gibi davrandığımı düşünüyorsunuz. Benim sorunum değil ki.

Yahu, siz dalga mı geçiyorsunuz? Bir önceki mesajda tapmak harici 2 şey alıntıladım.

Ellie ile ilgili sadece siz soru soruyorsunuz? Ellie olayı benim için geçti artık. Hem başka sebepler olduğunu da söyledim önceki mesajımda. Bitirin o halde, niye uzatıyoruz hala?

Beni anlamıyorsunuz diyorum, yazdıklarımı değil. İnsanların fikirlerine ne zaman saygısızlık yaptım? Açıklasanıza bunu.

Agresif davranmadım. Olması gerektiği gibi davrandım.

Benim sizinle var. Bana "O yüzden kendi fikrinizi en doğru kabul etmek yerine insanların fikirlerine saygı duyun bence. Benim yaptığım gibi. Hala fikirlerine saygı duyuyorum." derseniz. Sizinle derdim olur tabii.

Soru sordunuz, cevapladım zaten. Niye seviyorsun dediniz, açıkladım. Sadece bunlardan dolayı mı dediniz sonra. Sizce sadece yazdıklarımdan dolayı olabilir mi? O an aklıma gelmemiş onlarca sebep vardır ve bu çok belli.

Yanlış anlaşılacak bir mesaj attın demedim zaten. Yanlış bir mesaj attın. Direk, bana "Kendi fikirlerini doğru kabul etmek yerine insanların fikirleri saygu duy." dedin.

Özür dilerken bile, kendinizi öne çıkarıyorsunuz. Size göre; değil yanlış, yanlış anlaşılacak bir mesaj bile atmadığınızı belirtiyorsunuz.
Önceki mesajınızda alıntıladığınız 2 şeyde aynı anlamlara geliyor. Kendinizde söylüyorsunuz ama kabul etmiyorsunuz. Benim size sadece soru sorduğumu sizde söylüyorsunuz. Ve bu soruya anlatıyorum anlamıyorsun dedikten sonra ben sana o hakaret olarak algıladığın mesajı attım zaten. Sen onu düşünerek yazmamış olabilirsin ama yazdığın şeyde onu düşünerek yazmışsın gibi duruyor.

Ve o an aklınıza gelmemiş sebepler benim umrum da değil ki. Olmasın zaten. Ben sadece size soru olarak sadece bunlardan dolayı mı ? Bu kadar seviliyor dedim. Siz evet bunlardan dolayı veya hayır bunlarda dolayı değil şu şu sebeplerde var deseydiniz önceki mesajda da dediğim gibi konuyu kapatıcaktım. Ama siz agresifleşip bana gerizekalı muamelesi yaparsanız bende fikirlerime saygı duy derim. Ben bunlar bence sevilecek bir neden değil. Siz sadece bunlardan dolayı mı seviyorsunuz? Diye sordum. Başka hiçbir şey demedim.

Siz birden agresifleştiniz. Bana diyorsunuz ama siz de tekrar tekrar aynı şeyleri söylüyorsunuz. Ve ben size bunları tek tek izah etmem rağmen hala aynı şeyleri söylüyorsunuz. Evet mesajım bana göre yanlış bir söz içermiyor. Sizin hakaret olarak algıladığınız mesajdan bahsetmiyorum. Bir den parladığınız mesajdan önceki mesajımdan bahsediyorum.

Orada sadece bu bahsettiğim şeyler yazıyordu. Ve siz bana gerizekalı muamelesi yapmak yerine doğru düzgün cevap verseniz konu buralara gelmiyecekti. Ve bence o mesajımda yanlış bir şey yok ama size yanlış bir şey yazmışım gibi geldiyse özür dilerim dedim. Bunu bile başka yerlere çektiniz. Çünkü doğru okumuyorsunuz.

Hangi mesajınızdan bahsettiğimi anlamadan cevap veriyorsunuz. Zaten siz değil konu boyunca bu sebeplerden mi bu kadar sevildiğini sorguladığımı görürsünüz. Çünkü yaptığım tek şey buydu. Ve herkesten aynı mesajlara gelince başka sebep yok mu? diye soru sordum.

Hakkınızda kötü şeyler söylediğim söylüyorsunuz ama demedim. Dediğim tek şey fikrime saygı duyundu. Onu da neden söylediğim tekrar tekrar açıkladım.

@OSAYİSAMUEL
Size geri zekalı muamelesi yapmadığımı daha önce anlattım. Tekrar anlatma gereği duymuyorum.

Önceki mesajınızda alıntıladığınız 2 şeyde aynı anlamlara geliyor. Kendinizde söylüyorsunuz ama kabul etmiyorsunuz. Benim size sadece soru sorduğumu siz de söylüyorsunuz.
İkisini de yapmıyorum.

Sen onu düşünerek yazmamış olabilirsin ama yazdığın şeyde onu düşünerek yazmışsın gibi duruyor.
E, benim suçum değil ki? Yanlış anlayanın suçu.

O an aklınıza gelmemiş sebepler benim umrum da değil ki. Olmasın zaten.
Sorduğunuz soruya verilen cevabın eksik olup olmama ihtimalini düşünmüyorsunuz yani. O halde sormanıza gerek yoktu.

Ben bunlar bence sevilecek bir neden değil. Siz sadece bunlardan dolayı mı seviyorsunuz? Diye sordum. Başka hiçbir şey demedim. Siz birden agresifleştiniz.
Hayır, birden agresifleşmedim. Fikirlere saygısızlık yaptığımı söylediğiniz için sinirledim.

Ve ben size bunları tek tek izah etmem rağmen hala aynı şeyleri söylüyorsunuz.
Hiçbir şeyi tek tek izah etmediniz. Aynı şeyler söylüyorum, çünkü aynı korumaları yapıyorsunuz. Kaç kere "birden agresifleştiniz" dediğinizi saydınız mı? Sanmıyorum.

Gerizekalı muamelesi yapmak yerine doğru düzgün cevap verseniz konu buralara gelmiyecekti.
Açıkladım bunu. Aynı şeyleri tekrar tekrar sorup, kendinizi tekrarlıyorsunuz demeniz kadar ironik bir şey yok.

Ve bence o mesajımda yanlış bir şey yok ama size yanlış bir şey yazmışım gibi geldiyse özür dilerim dedim. Bunu bile başka yerlere çektiniz. Çünkü doğru okumuyorsunuz. Hangi mesajınızdan bahsettiğimi anlamadan cevap veriyorsunuz.
Hayır, iyi anladığım için öyle cevap veriyorum. Yanlış bir şey yok dedin. Ben de olduğunu söyledim. Mesajı başka bir yere çekmiş olmuyorum. Örtülü anlamı açığa çıkarmış oluyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı