Emek hırsızlığı içeren konular neden forumda daha popüler?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Korsan oynamıyorum, reklam engelleyici kullanmıyorum. 5 saniye sonra görmeyeceğim reklam beni çok rahatsız etmiyor. Ama bazı haber siteleri reklamları abarttığı için açabiliyorum. Yoksa iki kenarda göreceğim reklam beni rahatsız etmiyor.

Polemiği anlayamadım, adblockerin iyi taraflı anlatımı mı yoksa kötü taraflı mı?
Adblocker'in kime ne zarar vereceğinden emin değilim.

Arkadaşlar o zaman kalitesiz ve zaman kaybı, kalitesiz içerikler üreten yerlere neden giriyorsunuz buralar zaten para kazanmak üzerine kurulmuş değeri olmayan siteler. Daha fazla uzatmayacağım. Keyif almak için ahlaki sorumluluklardan vazgeçmek kanıksanabilir bir durum olmuş. Cevaplarınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum

Adblock öncelikle yasal. Technopat Sosyal'de üyelere reklam gösterilmemekte. İçeriğini tükettiğiniz kişiye yardım etmek istiyorsanız YouTube'da Katıl butonu gibi şeyler var. Tek yol reklam izlemek değil. Ek olarak sen reklam izlemedin diye adamın kazandığı para bir anda 0 olmuyor. CPS mantığı var. Tıklama başına para verir YouTube. Bu normal websiteleri üzerinde de geçerli. Kısacası hiçbir içerik üreticisi sağlam bir platformda aç kalmaz, merak etmeyin ;3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı