- Makaleler
- 1
Acaba ne iğnesi battı oraya? Eşek arısı değilmiş ona şükret senŞimdilik bir sıkıntı yaşamadım ama o zaman iğne batar gibi acımıştı. Neden öyle acıdı acaba?![]()
Acaba ne iğnesi battı oraya? Eşek arısı değilmiş ona şükret senŞimdilik bir sıkıntı yaşamadım ama o zaman iğne batar gibi acımıştı. Neden öyle acıdı acaba?![]()
Merhabalar. Bugüne kadar en çok canınızı yakan olay ne idi? Mecazi veya ciddi olarak? Cevaplarınızı bekliyorum.
[/QUO
2 Sene önce operasyonda 5 kurşun yemiştim![]()
Teşekkür ederim, 15 yıl önceki olaylar işte. İnsan çocukken daha çok etkileniyor sanırım. Şimdi arı soksa, soktuğu yer şişecek diye düşünürüm.![]()
.
Owwww, 5 kurşun? Siz gazisiniz o zaman.
Geçmiş olsun.Yok hayır değilim 2bacak 1omuz 2'de sol koluma çok şükür 1.5yıllık bir tedavi ve yapılan testler ile fonskıyonlarım normale döndü.
Asker ve ya polistir sanırım ve ya bir suikaste falan maruz kalmıştır.@mhmmtklc mesleğiniz neydi? Çok geçmiş olsun.
@mhmmtklc mesleğiniz neydi? Çok geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun, geçti umarım?Kesinlikle böbrek taşı düşürmek. Bir insanın göreceği en acı şeylerden biridir. Ayrıca ergenliğe yeni girerken tesislerimde iltihap olmuştu boyutu iki katına çıkmıştı ve rüzgar değse bile açıdan kıvrandırıyordu. Herkes bilir, normal zamanda dokunmak bile acıtırken bir de öyle düşünün.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.