En çok canınızı yakan olay nedir?

Hep merak etmişimdir nasıl bir his verdiğini? :) ilk etapta çok mu acıyor? Büyük geçmiş olsun.

Yanlış anlama 18yıldır askerim okadar çok yedim ki acıtmıyor bile diyebilirim tabii kalibreiçin değişiyor mermi girdiği an vucüt direkt soğumaya geçiyor abdominalden yiyince onun dışında aşırı bir şekilde sızlıyor mesela bacaga kurşun girmesı acısı ıle kemık çıkması hissi aynı.

5 yaşında parkta arkama bakarak koşarken kafamı siyah direğe çarpmam... Hastanelik olmuştum, babam iş yerinden gelmişti. Çok kötü bir olaydı. Halen hatırlarım.

6 yaşımdayken bronşit geçirdim ve hastanede yattım. Bir haftada 50-60 şişe ayran bitirmiştim.

7 yaşımdayken geniz eti ameliyatı oldum. Çok korkutucuydu.

Geçen sene de tırnak ameliyatı oldum. Çok canım yanmıştı. Uyutmadan tırnağımın içini açmışlardı.

Fiziksel anlamda en çok canımı yakan durum 17-18 yıl önce 8. sınıftayken arkadaşlarımla uzun eşek oynarken oldu. Ayıptır söylemesi fiziksel anlamda "öküz" benzetmesinin tam karşılığıyım. Üstümde 4 kişi varken yastık olan aptalın dayandığı masa kaydı. Yastık masaya dayanmış ama masanın dayandığı bir duvar yok! Haliyle üstümdeki 4 kişi birden çapraz pozisyonda dizimin üstüne düştü. Diz kapağım kırıldı, hem çapraz bağlar hem patellar bağ koptu hem de diz kapağımın bir parçası derimi bile delip dışarı çıktı. Tam 8 ay topalladım, bu durum iyileşse de sonrasındaki spor hayatımı da kötü anlamda etkiledi.

Acıya dayanıklı biri olarak eve yürüyerek döndüm, sonrasındaki iyileşme süreci hem çok zahmetli hem çok acı verici geçti.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı