En çok canınızı yakan olay nedir?

Lisedeyken beden eğitimi için kullandığımız soyunma odasının kapısının bir kısmı camdı. Sınıf arkadaşlarımdan biri içeri girmek için dışarıdan kapıyı cam kısma vurarak çalarken cam kırıldı, bunun eli içeri girdi ve panikleyip elini hızlıca çekince bileği kesilmişti, ortalık kan gölüne dönmüştü. Allah'tan bir şey olmamıştı çocuğa. Yalnız iyileştikten sonra iz kalmıştı.

Daha da eskiden ise bir çocuk anneme küfür etmişti ben de kaldırım taşını alıp kafasına fırlatmıştım. Baya kan akmıştı da Allah'tan ona da bir şey olmadı. Sonrasında pişman olup özür diledim tabii.

Bunlar pek de benim canımı yakan olaylar değiller fakat yine de paylaşmak istedim. Benim de canımı yakan olaylar oldu fakat canımı yakan, beni üzen olayları kolayca unutuyorum.

Kars'taydım, köydeyken komşumuzla koyunları otlatmak için dağa çıkmıştım. Dağda sıkılınca aşağı inerken ısırgan otlarının arasına düşmüştüm. Kafam dışında tüm vücudum otların arasına girmişti. Bir de köyde ki çocukların topunu patlatınca beni kovalamışlardı, en son bizim komşunun apartmanının 3. katındaki terastan 1.5 metrelik kar yığınına atlamıştım. Kafam ve kolum kanaya kanaya eve kadar gelip, evde de topu patlattığım için dayak yemiştim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Lisedeyken beden eğitimi için kullandığımız soyunma odasının kapısının bir kısmı camdı. Sınıf arkadaşlarımdan biri içeri girmek için dışarıdan kapıyı cam kısma vurarak çalarken cam kırıldı, bunun eli içeri girdi ve panikleyip elini hızlıca çekince bileği kesilmişti, ortalık kan gölüne dönmüştü. Allah'tan bir şey olmamıştı çocuğa. Yalnız iyileştikten sonra iz kalmıştı.

Daha da eskiden ise bir çocuk anneme küfür etmişti ben de kaldırım taşını alıp kafasına fırlatmıştım. Baya kan akmıştı da Allah'tan ona da bir şey olmadı. Sonrasında pişman olup özür diledim tabii.

Bunlar pek de benim canımı yakan olaylar değiller fakat yine de paylaşmak istedim.
Ben özür dilemezdim

Bir şey daha eklendi. Hemen yanımızdaki binadan itibaren Vdsl 2 desteği başlıyor. Bizim binada yok. Ulan yanımızdaki bina da aynı yıllık. Ne vardı yani 5 metre daha çekseydin.

14 yaşında söveci de çalışıyordum. Hava soğuktu. Hemde bayağı soğuktu. Klasik İstanbul soğukluğu kuru bir soğukluk. Tutkallar falan dışardaydı eldiven yoktu. Doldurana kadar elim donmuştu. Sonra harç yapıp köpüklerin üstüne döktük. İşler bittikten sonra müdür geldi yanlış oldu dedi. Bizde hepsini su ile tekrardan temizledik. Temizledik temizlemesine de benim parmaklar dondu. Sıcak su akıyordu lavabo da. Çeşmeyi avucumun içiyle bastırarak açtım. Elimi sıcak suyun altına koydum. Hayatım da o kadar canımın yandığını hatırlamıyorum. Kolum kırıldı 24 dikiş falan atıldı ama hiçbiri o kadar canımı yakmadı. Acıdan titredim resmen.

Son düzenleme:
Taekwondo da müsabakada bel altı vurmak yasaktır tabii çocuk şampiyona da oraya vurunca, korumalık bir halta yaramadı, otelde ne yediysem çıkarttım seyircilerin dalgasına mı yoksa rakibin mal mal sırıtmasına mı sinirleneceğim bilemedim ama sonunda ayağa kalkınca dersini gayet güzel vermiştim.

Snowboard da önümdeki düşünce bende ani bir fren yaptım ona çarpmayayım diye kendimi yere attım sonra kafamı geriye çevirdiğimde yaklaşık 30 40 cm uzağımda kafama gelen board ı gördüm sonrası zaten berbat.

Olimpik okçulukta okum daha önceden darbe yemiş kontrol ederek atmak lazım oklar fiberglastan yapılınca bazı yerlerinde tel tel ayrılmalar oluyor neyse oku yerleştirdim çektim bıraktım ok bırakmamla parçalandı Allah'tan çok ciddi bir yara almadım çok ucuz bir şekilde atlattım.

Dart la antrenman yaparken arkadaş, başka bir arkadaş dartları tahtadan toplarken şaka olsun diye atınca eline girmişti benim canım en az onunki kadar yanmıştı.

Herhalde 4 veya 5 yaşlarındayım kayseri de babamla yürüyüşe çıkmıştık. Ben babamın hemen 2 veya 3 metre önünde gidiyorum bir anda babam arkadan faik diye bağırarak üstüme koşuyordu ben o korkuyla olduğum yerde kalakaldım bir anda kafamın üstünden hızlıca bir şey geçti ve yanımdaki parmaklıklarda parçalandı meğerse yoldan çok hızlı geçen kamyon yoldaki taşı lastiğin yan tarafına denk gelince fırlatmıştı. Ben babama o olayı nasıl bildin dediğimde ee oğlum ben babayım sen de baba olunca anlarsın der ben hala anlamadım gitti.
Taekwondo da müsabakada bel altı vurmak yasaktır tabii çocuk şampiyona da oraya vurunca, korumalık bir halta yaramadı, otelde ne yediysem çıkarttım seyircilerin dalgasına mı yoksa rakibin mal mal sırıtmasına mı sinirleneceğim bilemedim ama sonunda ayağa kalkınca dersini gayet güzel vermiştim.

Burada asıl canımı yakan tekrar bir daha öyle tekme yersem diye diğer ama çıkmamıştım şansıma tur atlayan yeni tecrübesiz bir sporcu bana denk gelmiş tabii maça çıkmadım başka hocaların beni izlediğini ve maça çıkmadığımı duyunca... Belki de hayatımın şansını kaçırdım neyse vardır bunda da bir hayır.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı