Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
4000 lira gibi bir miktar bankaya yatırmam gerekiyordu. Parayı çekmeceye koyduğumu unutmuştum. Montun cebinde olduğundan emindim, montun cebine baktığımda boş olduğunu anladığım o an fazla gerilmiştim.
Sistemi aldığımda güç tuşuna basınca ekran gelmediği an acayip korktum. Aklıma bin bir türlü şey geldi acaba iade kabul ederler mi, bir sorun mu var, garantiyle mi uğraşacağım, paralar çöp mü oldu... Allah'tan temazsızlıkmış. Herhalde o da hayatımda en rahatladığım andır.
Yaklaşık beş sene önce Minecraft Premium hesabı dileniyordum. Birisi bir linke tıklayıp kayıt olmamı istedi. İnandım bende. Jumpscare çıktı. Işık hızında bilgisayarı kapadım. Salona gidip üstüme bir yorgan örtüp televizyon seyrettim. Böylece oyunlara para vermenin daha güvenilir olduğunu anladım. Bir daha hiç böyle bir şey yapmadım