En güçlü anime karakteri

Shibai direkt yok ediyor evrenin her köşesinin geçmişi şimdi geleceğini görebilir ve gidebilir ne isterse anında olur yansıtma yeteneği sayesinde ona yumruk atmayımı düşündün bakın düşündüğün zaman bile yumruğu anında yersin veya öldürmeyi mi düşündun sen ölursun.

Bana başka evrendeki karakterleri kıyaslamak saçma geliyor çünkü her yazar istediği karaktere istediği gücü verebilir şimdi shibainin güçlerine sahip başka karakterlerde var e kim daha güçlü? Cevap yok bende şimdi bir karakter yazdım ismi xa bu bütün anime evrenlerini izleyip kontrol eden varlık şimdi en güçlü karakter bu mu oldu? Mantıksız.
Akuto Sai kesinlikle daha güçlü, zaten bu yüzden tier var.

Hocam powerscaling ve tier bu yüzden var diyorum zaten?

Fark etmez her yazar kendi evrenin kurallarını belirler yukarıda yazdığım xa karakterinin gücünüde sonsuz diyorum ee senin dediğin karakterinde gücü sonsuz diye biliyorum hangisi daha güçlü?

Örnek: Manganın sonunda true bankai ıchigo vs aizen diye söylesen mantıklı çünkü ikisi aynı evrende ve aynı evrenin kurallarına göre yaşıyor.

Shibai gücüne sonsuz deniyor üstte dediğim gibi aklına gelecek her güce sahip bir varlık akuto saide muhtemelen böyle kimin daha güçlü olduğuna karar veremeyiz çünkü ikisinin de gücü sonsuz.

Fark etmez her yazar kendi evrenin kurallarını belirler yukarıda yazdığım xa karakterinin gücünüde sonsuz diyorum ee senin dediğin karakterinde gücü sonsuz diye biliyorum hangisi daha güçlü?

Örnek: Manganın sonunda true bankai ıchigo vs aizen diye söylesen mantıklı çünkü ikisi aynı evrende ve aynı evrenin kurallarına göre yaşıyor.

Shibai gücüne sonsuz deniyor üstte dediğim gibi aklına gelecek her güce sahip bir varlık akuto saide muhtemelen böyle kimin daha güçlü olduğuna karar veremeyiz çünkü ikisinin de gücü sonsuz.
Fark ediyor hocam lütfen Tier kavramını biraz araştırın.

goku. iyi akşamlar.
Değil maalesef hocam, hatta kendi evreninde en güçlüsü değil.

sonsuz güç terimi sonsuz enerji çünkü sonsuzluk veya sonsuz tabiri bir eylem için sonsuz enerjin olması gerek. sonsuz enerji ise high 3.a veriyor belki daha az ayrıca comiccube diye bir şey var fan karakterleri canona girmiyor maalesef comiccube oluyor oda şöyle:
Canon
Belirsiz canonluk
non canon
comiccube

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı