Daha attığınız makaleyi okumuyorsunuz. Bu makale kesinlikle hatalı. Zaten verilerini iş ortaklarıyla paylaştığını Gizlilik Politikası'nda bildiriyor. Ha, eğer siz program yüklerken next next yapıyorsanız, o benim sorunum değil. Kişisel bir veri paylaşılmadığını düşünüyorum. Yıllardır bir şey olmadı.Avast, Kullanıcı Verilerini Toplayarak Şirketlere Satıyor
Avast'ın kullanıcı verilerini toplayarak Google, Microsoft ve Pepsi gibi şirketlere sattığı öne sürüldü. Çoğu kişi bilgisayar ve mobil cihaz kullanırkenwww.technopat.net
Çok yüksek ihtimalle, crack oyun falan. Avast o kadar CPU kullanmıyor. Arkadaş sallamış biraz.
O Avast gerçek değil. Sahte onlar. Boşuna kötülüyorsunuz. Avast 1988'de kurulmuş, AB üyesi bir ülke merkezli (AB'nin gizlilik konusunda ne kadar titiz davrandığını biliyorsunuz) bir şirkettir. O CPU kullanımı olayı da muhtemelen mining zararlısı indirdiğiniz içindir.Aslında küçükken filmleri çok severdim programı açtım kendi kendine bir şeyler yükledi Avast falan.
Kurulumda bir sorun yaşarsanız etiketleyebilirsiniz.Evet indiriyorum ama merak ettim şimdi![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.