En iyi antivirüs

Daha attığınız makaleyi okumuyorsunuz. Bu makale kesinlikle hatalı. Zaten verilerini iş ortaklarıyla paylaştığını Gizlilik Politikası'nda bildiriyor. Ha, eğer siz program yüklerken next next yapıyorsanız, o benim sorunum değil. Kişisel bir veri paylaşılmadığını düşünüyorum. Yıllardır bir şey olmadı.

Şunu inceleyin.

Çok yüksek ihtimalle, crack oyun falan. Avast o kadar CPU kullanmıyor. Arkadaş sallamış biraz.

Aslında küçükken filmleri çok severdim film indir tuşuna bastığım an program yüklendi programı açtım kendi kendine bir şeyler yükledi Avast falan. o zamanlar küçükdüm şimdiki kadar bilgisayar hakkında birşey bilmiyodum

Aslında küçükken filmleri çok severdim programı açtım kendi kendine bir şeyler yükledi Avast falan.
O Avast gerçek değil. Sahte onlar. Boşuna kötülüyorsunuz. Avast 1988'de kurulmuş, AB üyesi bir ülke merkezli (AB'nin gizlilik konusunda ne kadar titiz davrandığını biliyorsunuz) bir şirkettir. O CPU kullanımı olayı da muhtemelen mining zararlısı indirdiğiniz içindir.

Şuradan indirmeniz gerekiyordu:

Kaspersky ama önceden bilgisayarda sürekli yok Wise Care 365 yok CCleaner derken PC bozuldu şu an takmıyorum. Defender var ve Edge'nin uzantılarla mis gibi gidiyor.

Evet indiriyorum ama merak ettim şimdi :D
Kurulumda bir sorun yaşarsanız etiketleyebilirsiniz.
İndirirken şu video iyi gider:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aralık 2020 itibari ile en iyi koruma sağlayan 12 antivirüs listesi şu şekilde. En aşağıda yer alan en iyisi demek oluyor yanlış anlamadıysam.

IMG_20210317_231627.jpg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı