En iyi internet sağlayıcısı

Katılım
22 Nisan 2020
Mesajlar
930
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Evet arkadaşlar,
Şunu belirtmeliyim ki TürkNet kullanıcısıyım, uzun zamandır sorun yaşamadım lakin son 1 aydır çok sorun yaşıyorum. Bu konuyu da hotspots bağlantıyla açtım, o derece yani. Taahhüt olmadığı için başka sağlayıcıya geçeceğim. Önerileriniz nelerdir? İstanbul Sultanbeyli Fatih Mahallesinde yaşıyorum.
 
Evet arkadaşlar,
Şunu belirtmeliyim ki TürkNet kullanıcısıyım, uzun zamandır sorun yaşamadım lakin son 1 aydır çok sorun yaşıyorum. Bu konuyu da hotspots bağlantıyla açtım, o derece yani. Taahhüt olmadığı için başka sağlayıcıya geçeceğim. Önerileriniz nelerdir? İstanbul sultanbeyli fatih mahallesinde yaşıyorum.

Türkiye'de ki en iyi iki ISS ablonet ve Turkcell. Benim bölgemde Kablonet olmadığı için Turkcell ve Türk Telekom.
 
Çoğu kişinin seçme şansı olmuyor. Genelde bölgede ne varsa o kullanılıyor. Ve firmaların verdikleri hizmet bölgeden bölgeye değişiklik gösterebiliyor. Şahsen VDSL Telekom kullanıyorum ancak imkanım olsa Fiber alt yapsına anında geçerdim.
 
Altyapınıza göre değişir hocam. Fiber altyapınız var ise Superonline veya Kablonet çok iyidir ikisini de kullandım çok memnun kaldım. Ancak fiyat bazlı olarak Kablonet kullanıyorum.
 
Superonline kullanıyorum 24Mbps'lik paket. Modemi yeni değişti fakat ping 200-800'den aşağı inmiyor.(altyapım var fiber) Cevap: Türkiye'de iyi internet yok
 
Hocam denemeden bilemiyoruz inanın ki... Benim olduğum yerde TTNET 4 senede bir kere ping sıkıntısı yapmazken yakında oturan arkadaşım afedersiniz TTNET’in ne anasını bırakıyor ne avradını 😆 Kablonet varsa memnun seviyesi çok yüksekti genel olarak. Ben şu an NetSpeed kullanıyorum yaklaşık 1.5 aydır altyapım yüksekleri desteklemesine rağmen 35 Mbit vermesi haricinde hiçbir sıkıntım yok çok memnunum.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı