En iyi internet sağlayıcısı

Yani ben Vodafone evde internet kullanıcısıyım alt yapı ilk geldiği zaman kampanya sunmuşlardı, 75 TL’ye 100 download 20 upload veriyordu, bizde direkt olarak almıştık ve şu an çok memnunum.
Vodafone 2 yıllık taahhüt bittikten sonra bana yamuk yapmaya kalkıştı o yüzden önermem.
(Beni telefondan arayıp aynı hız aynı fiyat 2 yıl daha devam eder misiniz diye aradılar. Ben de kabul ettim. Aynı fiyata yarı hız tanımlamışlar. Ben de itiraz edip anlaşmayı fes ettirdim.)
 
Bizim alt yapı bir 15-20 sene daha adam olmaz. 5G'nin yaygınlaşması ile sanırım yüksek hızlı internet hücresel veriye kayacak gibi. Umarım servis sağlayıcıları da bunu bahane edip bizlere kaymaz.
 
Kesinlikle öyle. Ama şu anda altyapılar malum. Türk Telekom altyapısını kullanacağıma superbox alırım daha iyi.

VDSL altyapı varken ve daha uygun fiyatlara internet almak varken gidipte. Superbox almak saçma olur. Ha ADSL altyapı vardır hız çok düşüktür ve ping yüksektir. O zaman superbox mantıklı. Gidipte VDSL altyapı 50 Mbps desteklerken ve ping seviyeleri düşükken gidip superbox almak saçma.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı