En iyi kazım yapılacak pool hangisidir?

Ethermine bu alemde standarttır, canımız ciğerimiz her şeyimiz ama başka alternatif ararsan flexpool öneririm şu an kullanıyorum. Fee % 0.5 mev ödülü %90 ve gönderi ücreti gas öcreti neyse o. Min ödeme limiti 0.01. Kartın tam gücünü maalesef hiçbir havuz birebir sürekli veremez. Keşke verse.
 
En düşük dev fee GMiner ve PhoenixMinerda.

Havuz olarak da Ethermine önermekteyim. %1 fee de ordan.

7/24 kapanmayan rigim var ve günlük ödeme alayım derseniz Binance derim ama yine de Ethermine kıyasla daha düşük kazanç mevcut. Etherminedan şaşmayın derim.
 
En düşük dev fee GMiner ve PhoenixMiner'da.

Havuz olarak da Ethermine önermekteyim. %1 fee de oradan.

7/24 kapanmayan rigim var ve günlük ödeme alayım derseniz Binance derim ama yine de Ethermine kıyasla daha düşük kazanç mevcut. Ethermine'dan şaşmayın derim.

Hangi kartla tecrübe ederek gminer ve PhoenixMiner önerdin? Çünkü benim RX 5700 de Team Red miner ve PhoenixMiner dışındaki minerlar çalışmayı durduruyor bir süre sonra Hive OS'ta.
 
Ben Hive OS'un kendi havuzunu kullanıyorum. Genel liste şu

Hiveon minimum ödeme tutarı nedir? 0.1 SE hala sıkıntılı bir durum.
 
Hangi kartla tecrübe ederek gminer ve PhoenixMiner önerdin? Çünkü benim RX 5700 de Team Red miner ve PhoenixMiner dışındaki minerlar çalışmayı durduruyor bir süre sonra Hive OS'ta.
Windows üzerinde birden çok nvidia ve amd kartıyla deneyimim var. Her zaman en yüksek verimi Gminer da aldım. Üstelik dev fee en düşüklerinden biri. Haliyle hep onu kullanıyorum. Arkadaşta büyük ihtimal Windows işletim sistemi üzerinden kazacaktır diye düşündüm ve önerdim.

Açıkçası Hive Os hiç kullanmadım ve bilgili değilim.
Hive Os kullananlar genellikle PhoenixMiner - Trex ve NBMiner kullanıyor.

2.66 veya 2.59 sürümleri ile bi denemenizi tavsiye ederim.
 
Hive OS'ta minerlar ile garip durumlar yaşıyorum nedense ve çözüm bulamıyorum. Team Red miner ve PhoenixMiner en stabil çalışanlar benim için. Windows üzerinde daha verimli olan minerlar illaki vardır ama windowstada sürücü zaman aşımı hatası alıp durmasından ve çözüm bulamamaktan dolayı Hive OS'a geçmiştim. Gminerın kazmayı durdurmasını görmek tekrar deneme isteğimi engelliyor.
 

Geri
Yukarı