Burdur'da yaşıyorum. İsterseniz kargo yollayabilirim. Tabi ödeyeceksenizİnternetten performansına bankınca gördüm 40 TL gayet iyi fiyat. İstanbul'da mı yaşıyorsunuz?
Pek emin değilim. Uyar mı, uymaz mı. Ama eski sistemimde LGA 775 pin anakart vardı. Onda takılıydı. Kargo da taş çatlasa 10 TL tutar. İninal kartınız var mı ?Kargo kaç TL olur? (tahmini olarak)
@StanceX Şu vereceğim anakart linki benim anakartım sizin dediğiniz kata uyar mı? son kez soruyorum emin değilim. Link: Socket 478 Motherboard 351067-001 350288-004
Şimdi farkettim. Galiba senin anakartında ekran kartı slotu yok.Pek emin değilim. Uyar mı, uymaz mı. Ama eski sistemimde LGA 775 pin anakart vardı. Onda takılıydı. Kargo da taş çatlasa 10 TL tutar. İninal kartınız varmı ?
O zaman verdiğim linkteki anakart'taki 3 tane giriş nedir?Şimdi farkettim. Galiba senin anakartında ekran kartı slotu yok.
Galiba yeni bir sistem almanın vakti gelmişBenim anakart gerçekten o model ama sizin verdiğiniz resimdeki 32-bit 5.0 volt PCI slot benim kasamdaki galiba pek emin değilim. Of ya kurtulamadım şu Core 2 duo'lu ölmüş laptop'dan! Yani bu kasaya 128 MB bir ekran kartı bile yok mu? Bazılarınız bilir Transformice oyunu bile kasıyor.
O zaman verdiğim linkteki anakart'taki 3 tane giriş nedir?
Kasaya ekran kartı takmak istememin sebebi şu laptopta windows 10 kurulduğu andan itibaren bir yavaşlık hissediyordum, gitgide arttı. Ve %100 disk kullanıyor. Bu yazıyı bile zor yazıyorum. Yanlızca günde 3-4 kere haber sitelerine girilen bir Pentium 4(babam kullanıyor) ile 2.el bir el eski kartla neden eski oyunlar oynanamasın ki? Bu laptop'ta CS:1.6'da 25 fps'yi zor görüyorum.
Arkadaşlar anakartın resmini Google Drive'a yükledim. Bir inceler misiniz? 20171217_123435.jpg
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.