En İyi RX 5700XT Modeli hangisi?

İtopyaya gidip sordum. MSI ellerinde kalmamış Gigabyte vardı sanırım ben de tekrar düşünmek için onlardan süre istedim. Sen hangisini önerirsin?
Dostum yanlış hatırlamıyorsam sana bir sistem yapmıştık Sinerji’den. İtopya pek tavsiye edilmiyor. Gigabyte Gaming OC f/p ürünü. Msi Gaming X ve Sapphire Nitro+ high end dediğimiz üst seviye modeller. Gaming X ile Nitro+ aşağı yukarı aynı kartlar, hangisi hoşuna giderse onu al.

Dostum yanlış hatırlamıyorsam sana bir sistem yapmıştık Sinerji’den. İtopya pek tavsiye edilmiyor. Gigabyte Gaming OC f/p ürünü. Msi Gaming X ve Sapphire Nitro+ high end dediğimiz üst seviye modeller. Gaming X ile Nitro+ aşağı yukarı aynı kartlar, hangisi hoşuna giderse onu al.
Çok doğru... O sistem üzerinden gideceğim ben de ama bu farklılıkları sormak istedim :) Yarın Sinerjiden montajlı bir şekilde alacağım, teşekkür ederim.

Çok doğru... O sistem üzerinden gideceğim ben de ama bu farklılıkları sormak istedim :) Yarın Sinerjiden montajlı bir şekilde alacağım, teşekkür ederim.
Rica ederim. Hayırlı olsun şimdiden. Son hali nasıl sistemin? Bu arada Sinerji’ye gidip alacaksan direkt toplayıp vermeyecekler. Beni 1 hafta bekletmişlerdi. Toplandıktan sonra test ve güncellemeler de yapıldığı için.

Sistem senin attığın şekilde. Bunda karar kıldım... Sinerjiden montajlı verecek diye gidecektim ben de... İncehesaptan alıp iade ettim 20 gün sonrasına kargo verdikleri için. Şu an bu söylediğin üzdü :)

Dosya Ekleri

• 1CF45F50-D319-44F9-9FB8-19F3E80608C3.png
    1CF45F50-D319-44F9-9FB8-19F3E80608C3.png
    64,1 KB · Görüntüleme: 74
Sistem senin attığın şekilde. Bunda karar kıldım... Sinerjiden montajlı verecek diye gidecektim ben de... İncehesaptan alıp iade ettim 20 gün sonrasına kargo verdikleri için. Şu an bu söylediğin üzdü :)
Güzel sistem yapmışız vallaha :D Ben alırken Ara tatil bitişiydi, yoğunluk vardı onunla alakalı olabilir. 5 iş günü sürüyor. İncehesap’tan kısa sürecektir her türlü. Mağazalarına gitmeni öneririm yine de.

Güzel sistem yapmışız vallaha :D Ben alırken Ara tatil bitişiydi, yoğunluk vardı onunla alakalı olabilir. 5 iş günü sürüyor. İncehesap’tan kısa sürecektir her türlü. Mağazalarına gitmeni öneririm yine de.
Bugün düşüncem İtopyadan alıp, montajını yaptırıp eve götürmekti. Fakat hem yoğundu, hem de çok vaktim yoktu hem de o ekran kart modeli yoktu. Yarın Sinerjiye erken gideceğim, birkaç saat içinde teslim alacağım. Sistemde herhangi bir değişikliğe gerek var mı?

Bugün düşüncem İtopyadan alıp, montajını yaptırıp eve götürmekti. Fakat hem yoğundu, hem de çok vaktim yoktu hem de o ekran kart modeli yoktu. Yarın Sinerjiye erken gideceğim, birkaç saat içinde teslim alacağım. Sistemde herhangi bir değişikliğe gerek var mı?
Bence yok. Bütçe doğrultusunda gayet iyi bir sistem. SSD olayını konuşmuştuk bütçen izin verdiğinde M.2 alıp takabilirsin. Onun haricinde diğer bileşenler gayet iyi zaten.

M.2 şimdilik geride dura :) Bu arada ileride ekran kartını change yapabilirim di mi? 2080 gibi vs?
İşlemci darboğaz yapar mı bilmiyorum. Bu sistem rahat rahat 3-4 yıl götürür minimum. 2080’i ne yapacaksın ayrıca 5700 XT’yi OC yapınca 2080 oluyor zaten :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı