En İyi RX 5700XT Modeli hangisi?

Size şöyle bir öneri verebilirim;
RTX 2060 Super-2070 Aorus+X570 Aorus Elite bakabilirsiniz güzel uyumlu olur :)

Biraz daha az performans alırsınız ancak hem kafa rahat olur hem de güzel ikili olur.

6800tl ye 2080ti gördüm kafamda bu olucak sanırım modeli şöyle
Gigabyte GV-N208TTURBO-11GC GeForce RTX 2080 Ti 11 GB GDDR6 352 bit 7680 x 4320 pixels PCI Express x16 3.0 (GV-N208TTURBO-11GC)

x570 den daha iyi bi anakart yok diye biliyorum ama hangi markayı tercih etmeliyim sizce bu ekran kartıyla hangisi daha uyumlu olur wifi özelliği muhakkak olmalı
@EmrullahTaptuk Dostum, sistemi gaming için kuruyorsan eğer X570 bir anakart tercih etmek zorunda değilsin. Gaming için gereksiz, boşa para kaybı olur. O kadar bütçen varsa b450 tomahawk al geç. Tomahawk son derece yeterli.

oyun ve oyunu kaydetmek istiyorum yüksek çözünürlükte fps em düşmemeli youtuber lar gibi yani ve anakartımda wifi kesinlikle olmalı ses çıkışlarıda kötü olmamalı battle royal oyunları oynarım genellikle sanırım pubg vs gibi

Son düzenleme:
Hocam büyük ihtimalle dolandırıcı bir sitedir o dikkat edin.

Bir de o paraya sıvı soğutmalı 2080 Super var riske girmeyin derim.
Bu da normal modeli.

Hocam büyük ihtimalle dolandırıcı bir sitedir o dikkat edin.

Bir de o paraya sıvı soğutmalı 2080 Super var riske girmeyin derim.
Bu da normal modeli.

link atabilme hakkımız varmı boss bilişim diye bir site

X570 Aorus modellerine bakabilirsiniz hepsi gayet iyi modeller.

RAM olarak tam takım olsun derseniz Aorus RAM alabilirsiniz 2 adet normal RAM bellek ve 2 adet RGB Demo çıkıyor böylelikle tüm slotları doldurursunuz.
Gskill Trident Z ve Corsair Vengance RGB Pro modelide olabilir.

X570 Aorus modellerine bakabilirsiniz hepsi gayet iyi modeller.

RAM olarak tam takım olsun derseniz Aorus RAM alabilirsiniz 2 adet normal RAM bellek ve 2 adet RGB Demo çıkıyor böylelikle tüm slotları doldurursunuz.
Gskill Trident Z ve Corsair Vengance RGB Pro modelide olabilir.

bi gigabyte marka oluyor değilmi teşekkür ederim çok yardımınız oldu

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı