Kullanmayın. Güvenlik sorunları var. 4 GB RAM ile kullanacağınız en iyi tarayıcı Slimjet'tir. Basilisk de iyi bir alternatif olabilir. @ZurnadürümAklımda vardı iyiki söylediniz onu kullanıyım
Kullanmayın. Güvenlik sorunları var. 4 GB RAM ile kullanacağınız en iyi tarayıcı Slimjet'tir. Basilisk de iyi bir alternatif olabilir. @ZurnadürümAklımda vardı iyiki söylediniz onu kullanıyım
Bir kere Tor'u çıkartmanız lazım. Chrome yerine Chromium tercih edilebilir, ama Firefox candır.
Kullanmayın. Güvenlik sorunları var. 4 GB RAM ile kullanacağınız en iyi tarayıcı Slimjet'tir. Basilisk de iyi bir alternatif olabilir. @Zurnadürüm
Tor çıktı o zaman.
Opera GX'teki ışıqlı mışıqlı tasarım için hız ve rahatlıktan vazgeçen de ne bileyim. Aynı temanın tıpatıp aynısını Vivaldi'de de yapmak mümkün. Ve Opera skandalları ve iddialarından uzak kalarak.Benim kararım tasarım olarak Opera GX .
Ram tüketimi olarak Edge.
Chrome ve Opera GX im var Opera neden güvenilir değilOpera çöp zaten, Çin izleme aracı.
Firefox Windows'ta felaket. Aşırı yavaş ve kaynak sömürücü.
Chrome zaten tam orta yol, ama Google'a gizliliğiniz için güvenebilir misiniz size kalmış.
Tor gereksiz zaten.
Bence Brave, Edge veya Vivaldi. Öneririm.
Çok bilinen tarayıcılar değil. Brave, Slimjet, Basilisk, Edge ve Waterfox bakın. Kısıtlı RAM ile en iyi çalışan tarayıcı Slimjet'tir bence.Daha önce hiç duymadım ikişsini de
Güvenlik:Brave.
Tarayıcı içeriği ile bilginiz azsa önermem Basilisk'i. Günlük kullanım için Edge daha iyi alternatif.Daha önce hiç duymadım ikişsini de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.