En iyi ve en kötü USB bellek modelleri

Kingston DT100G3/32G: Dosya yazmada yavaş. Random dosya yazmada Windows Explorer çöküyor. Kısa sürede dosya aktarımında arızalandı. Takıldığı bilgisayarı kilitliyordu. Garanti DT106 ile değişim yaptı.
Kingston DT106/32G: Aynı sorunlar mevcut. Bazen USB 2.1 olarak algılanıyor. Sanırım port kısmı aşınmaya başladı. Fazla da kullanmadığım halde anormal gerçekten Kingston'un adını kötülüyor bu serisi.
Toshiba 16GB: Bayağı uzun süre kullandım. Ardından çip arızası verip kendini bıraktı. Biçimlendirilmiyordu.
Sandisk Ultra 16GB: Memnun olduğum bir USB idi. DT100G3'ü bozan bilgisayarda bu da bilgisayarı kilitleme arızasına düştü.
Sandisk Dual 16GB: Kullandığım en hızlı USB buydu sanırsam. Birkaç yıl sonra kaybettim. Fazla söze gerek yok.
Kingston DT Mini Fun 8GB: Yaklaşık 6-7 yıldır kullanıyorum. Arka plastiği kendini bıraktı. Ben de japonla yapıştırdım. Halen taş gibidir. Birkaç kez bozuldu ama sanırım yazılımı bozuluyor. Başka bilgisayara tak çıkar yapınca veya bir süre bekleyince (1 ay civarı) kendi kendine sorunlar çözülüyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı