TheMüslimPythonYılan'ı
Decipat
En kolayı hangisi?3 dili ne kadar öğrenebileceksiniz. Öyle ha deyince öğrenilecek bir şey değil dil.
En kolayı hangisi?3 dili ne kadar öğrenebileceksiniz. Öyle ha deyince öğrenilecek bir şey değil dil.
Python C'ye benziyor mu? O yüzden önce Python sonra diğerlerini düşündüm. Yoksa temel olsun sonra kolay gelsin diğer diller diye C'yi düşünüyorum.Biraz bakın yazılışlarına üçünün de. hangisi daha yakın geliyorsa başlayın. C++ sizin yapacağınız işe daha yakın. Python da sanırım pygame diye bir kütüphane vardı. C ise temel olması için. Tavsiyem 3 ünü de öğrenmek değil birini çok iyi öğrenmek. Python başlangıç için daha kolaymış, kaynak da var bolca. İngilizce öğrenmeye bakın bir an önce.
Bir dili öğrenmem ortalama ne kadar vaktimi alır?Kardeşim 3 dili hakkıyla öğrenmek zor iş, niye bu kadar ısrar ediyorsun. Benzeyip benzemediğini bilmiyorum çünkü Python bilmiyorum. Biraz araştır syntaxlarını, hangisi hoş geliyorsa seç onu. Python daha kullanıcı dostu bir dil sanırsam. Adamakıllı öğren Python'u, sonra öğreneceksen diğerlerini öğrenirsin.
Vay Bee hah şöyle şeyler yazanlar olacak.Mesleğimde kullandığım: C, C++, ADA
Proje geliştirmekten zevk aldığım: JavaScript (Çok alakasız ama yaptığım çalışmayı mobilde görüntülemek büyük keyif veriyor.)
En çok yönlü dil: Java
En mükemmel tasarlanmış dil: SQL
En elit: Python (Python kodu yazmak çok temiz iş. Performansı çok iyi değil ama dili yazmak kolay ve kısa sürede büyük projeler geliştirilebiliyor.)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.