En Kötü Anınız

Bende 8. sınıfta okulda ishal olmuştum ve altıma kaçırmıştım. Ayağa kalkarken koku ortalığa yayıldığı için rezil olmuştum sınıfa ama galiba tüm sınıf almamıştı kokuyu. Sonra yanımda oturan arkadaş bir yan masaya geçti ve orada 3 kişi oturunca hocada o 3 kişiden birine eksiyi bastı tabi. Ve bu hep benim suçumdu 😂 . Sonra yanıma biraz önümde oturan bir kız geldi ve benimle biraz konuştu. Ama hala da oturuyordu. Ama halen de o kız o kokuda, o kadar nasıl durdu anlayamıyorum ve o olaya halen de şaşırıyorum. Ya burnu tıkanıktı ya da zar zor dayandı ölmemek için 😂 . O an çok ama çok utanmıştım. Bilenler bilir o hissi. :)
 
Aga bee...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Gerçek: Benden hoşlandığını herkes fark etti ancak dile getiremeyecek kadar cesaretsizsin, bir daha görüşmeyelim.

-Orta okul zamanı EBA'ya hoşlandığı kızın yaptığı konuşma
 
4-5 yıl öncesi denizden geldikten sonra akşam üstü göğüs tarafımda sanki cildim ateş ile yakılıyor gibi acıyordu. Duş almama rağmen o kadar çok yanıyordu ki acıdan durmadan ağlıyordum. Aniden yanıyor kaşıntı yapıyor kaşıyınca geçiyor ve saniyeler sonra tekrar bi bıçak hissi daha. Acile gidip iğne olduktan sonra sorun geçti fakat ben uyumak yerine oyun oynamayı seçtiğim için gece tekrar başladı. 2-3 tane krem vardı hepsini sürmeme rağmen yanmaya devam etti. Sabaha kadar gözlerim yaşlı uyumayı bekledim. Uyandıktan sonra geçmişti fakat hayatımın en kötü gecesiydi.
Bir sağlık sorunu olupta gece olması ve üstüne uyumaya çalışmak. Resmen işkence.
 
Lise 1deyim okulun ilk günü bizim rehberlik hocası sınıfa gelip herkeze tek tek arkadaşların neden seninle arkadaş olmalı arkadaşlarını seninle arkadaş olmaya iten ne yeteneğin ne tarzı şeyler sormuştu herkez kendini övüyordu falan tabi benim aklıma gelmemişti sıra bana gelmişti bende hocam mantık demiştim ne gibi demişti bende aptalca zihnimden matematik yapıyorum demiştim. o günden sonra arkadaşlarım artık mantik adam cizgi romanımı dersin mantık adam hikayelerimi dersin her türlü dalga geçmişlerdi bana mantık adam resimleri çizip çizip getiriyolardı. 9. sınıfta arkadaş ortamında lakabım mantıkmen di. Hala hatırladıkca utanırım
 

Yeni konular

Geri
Yukarı