En kötü soulsborne oyunu ne?

bana göre from software oyunlarının en iyiden kötüye listesi;
1- bloodborne
2- elden ring
3- dark soluls 3
4- sekiro
5- dark souls
6- demon souls
7- dark souls 2

ha en kötüsü bile diğer firmaların soulsborne oyunlarından iyi bu arada.

Buna cevap vermek benim için bir hayli zor çünkü 3 oyunun da her birini farklı sebeplerden ötürü seviyorum. Sadece bu kurduğum cümle bile "üçü de aynı oyun" diyenlere cevap niteliğindedir bence.
  • Dark Souls 1 kurduğu harika ve karanlık dünyası, her biri birbirine fiziksel ve doğal olarak bağlı olan harita tasarımları ve bölüm dizaynı sebebiyle sevdiğim bir oyun,
  • Dark Souls 2 ise gizemleri sebebiyle, bonfire ascetic, power stance özellikleri sebebiyle, zırh modasının bana daha çok hitap etmesi gibi sebeplerden dolayı sevdiğim bir oyun,
  • Dark Souls 3 ise daha akıcı ve daha modern oynanışıyla, daha iyi boss tasarımları ve daha iyi boss müzikleri sebebiyle sevdiğim bir oyun.
Bloodborne maalesef konsolum olmadığı için oynayamadım o nedenle yorum yapamıyorum Elden Ring zaten şüphesiz FS tarihindeki en iyi iş bence o nedenle onu saymıyorum bile. Üçü de benim çocuğum gibi şahsen aralarında seçim yapmak yerine hangisini canımız çekerse o an onu oynamamız daha iyi gibi. Şu sıralar canım Dark Souls 2 çekiyor mesela yakında girip bir Hex büyücüsü yapabilirim.

Not: Sekiro genelde Soulsborne kategorisine dahil edilmiyor o nedenle ondan bahsetmedim, Sekiro benim için tartışmasız bir başyapıttır ve yeri çok ayrıdır, 3 Souls oyunundan da çok severim Sekiro'yu.

Sadece Elden Ring'i oynadım lakin gameplay videolarına ve inceleme yorumlarına baktığımda Mortal Shell geliyor. Haritası yüzünden oyunu bırakanlar olmuş kombat yapısı ve vuruş hissiyatı da kötüymüş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı