En komik anılarınız

Aklıma gelmişken yazayım; Arkadaşımla Minecraft'ta CubeCraft serverinde EggWars oynuyorduk. Hızlı yol yapanları görünce arkadaşım direkt auto-bridge'den raporluyordu. Tabi 5-6 dakika sonra direkt banlanıyordu. 7-8 maç attık. 5-6 kişiyi raporladı böyle böyle. Hepsi ban yemiş. Tabi ben merak ettim bunların hepsi nasıl ban yiyor, el becerisi olanda olabilir dedim. Oda bana onların makineleri var, özel programları var oradan tespit ediyorlar dedi. Sonrasında CubeCraft raporlanan herkese ban mı atıyor diye denemek için yan hesapla girip birbirimizi raporlamayı deneyecektik. Denemedik tabi IP ban yeriz diye 😀 1-2 kişiyi daha raporladı. Hepsi ban yemiş yine. Sonra dedim ki sohbet kısmına gelen ban mesajını at. Attı ekran görüntüsünü. Mesajda yazanın Türkçe çevirisi ise: "Attığınız raporun süresi doldu". Meğersem hiçbiri ban yememiş. Raporlar iptal edilmiş ama arkadaşım hepsinin ban yediğini sanmış. Hala gülerim 😀

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı