En korkutucu anılarınız neler?

Yazın arkadaşlarla birlikte bir okulun bahçesinde futbol oynuyorduk. Aptal bir çocuk okulun camına torpil fırlatmıştı. Torpilde nasıl bir torpilse tüm mahallede ses çıktı. Tam o sırada da polis arabası geçiyormuş yoldan. Birden okula önünde durdular. Tabi herkes kaçtı. Ben nedense olduğum yerde kaldım. Yanımda da 10 yaşında bir çocuk kalmıştı. Baktım bize doğru geliyorlar. Çocuğu satıp kaçmıştım.
 
Okul takımındaydım antrenmandan çıkmıştık 5 kişi yürüyorduk bizim burada büyük bir tarla vardı. Yolu kısaltmak için oradan gidiyorduk. Her yer kar ben de kramponları çıkarmışım ayağımda ağır bot var. Yani zor zoruna yürüyorum neredeyse. 1 kaç metre önümüzde yer de mont gibi bir şey vardı. Meğer biz mont sanıyormuşuz. Hayvanın kürküymüş bizim arkadaş kızdırınca hayvanı üzerimize koşmaya başladı. Tüm arkadaşlarım yakında ki markete koşarken ben onları kovalar diye sağ taraftan tarladan uzamayı düşündüm. Kafama tüküreyim :D köpek peşime takıldı. Karlar zaten dizime kadar geliyor. Bir de bot ağır en sonunda arkadaşımın köpeğe hırkayı sallamasıyla kurtulmuştum. Çok korkmuştum.
 
Arkadaşlar en çok korktuğunuz anılar neler? Ama çocukken gece şunu gördüm bunu gördüm gibi gerçek olmayan şeylere korkma değil. Ciddi korkutucu anılarınız neler?
sanırım 6 yaşındaydım sirke gitmiştik arsada çadırın yanında demir kafeste bir arslan vardı oldukça büyük yeleli çocuk hali işte biraz yaklaşınca öyle bir kükrediki delice bakışları içimden geçti o delici bakışlar ve kükremesi beni fena korkutmuştu panikle koşarak uzaklaştım ,birde kar sularının aktığı bir ırmak vardı kayseride diğer çocuklarla oraya gittik ,o zamana kadar asla suya girmemiştim aynı yaşlardaydım sanırım.zayıf bir vücud yapımda vardı ,diğerleri yüzme bilenler atlayıp çıkıyordu bende çekine çekine yavaşca girmeye başladım su kahverengi bulanık,korkutucu bir akıntısıda var ,bir an geldi suyun akıntısı güçlendi ve ben zorlanmaya başladım ayakta durmaya ,belime kadar sudayım dengemi kaybedip akıntıya kapılacağım kesin,içgüdüsel olarak ağlamaya ve bağırmaya başladım ,o anda birileri çocuklardan nerden geldi kimdi hatırlayamıyorum allahtan beni çekti çıkardı,bir daha ırmakta yüzmekmi tövbe dedim ,nerdeyse boğulacaktım kesin işin abes ve komik tarafı 24 yaşımda antalyada ilk defa denize çıktım çömez tayfa olarak balıkcı teknesinde ,ve şimdi hem pro balıkcıyım hemde profosyonel yat kaptanı ehliyetli ve deneyimli ,yüzmede yunuslarla akraba sayılırım😎,gariptir ben sürekli korktuğum şeylerle daima yüzleşmişimdir ,belkide en doğrusu bu sanırım ,öz güveni ayakta tutma isteği bence,ayrıca kendi sınırlarımı tanımak için hayatın meydan okumasına direnmeyi severim sadece yaşlanmaya ve nalları dikmeye direnemeyiz,çünki doğanın kanunu böyle kuralları değişmez asla
Ben kedilerden çok çektim ya

3 Tane kedi kovalamıştı beni köyümüzde iken.

10 yaşındaydım.
çok garip kediler insan kovalamaz yıllardır sayısız kedi besliyorum sana yemek vereceksin diye koşarak gelmek istemişledir sende ters anlamışındır 😎
 
Son düzenleme:
@megaton elektriğe kapılmak nasıl bir duygu?
@157134
Hocam ben hiç tavsiye etmem yalnız eğlencesi var bu işte profesyonel olmak istiyorum hocam bu kişidir;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bende bir gün hocam kadar olurum çalışıyorum.
 
1593001160841.png

Ya beyler güzel güldünüz de sıkıntı olmasın dedim ya.
 
@Megaton bende çok çarpıldım. Bunlar hep meraktan başa geliyor🤣. Sanayideyiz bir ara babamla geziyorum bende meraklıyım bu elektrikli aletlere her neyse. Adamın bir tanesi kaynak makinasını sökmüş tamir edecek ama alet prizde. Benim gibi süper zeka içindeki tellere el uzattı, zaten parmağım değer değmez kendimi yerde buldum yaş 8 ağlıyorum tabi o an anlayamadım ne yaşadığımı. Gene aynı şekil 1.5V dinamoyu priz ile çalıştırayim pile para vermeyeyim dedim yaş 10 daha tecrübeliyim burda🤣. Neyse taktım hem dinamo patladı hem kablo bana değdi gene çarpıldım 1 2 saniye kadar. Gene pil şarj adaptörleri ile uğraşırken oldu buna benzer. Elektrik dede üstad ona yetisemeyiz ama izindeyiz😀. O ilk çarpılma anım işte korkunç değil ama en kötü anılarimdandir. Hissiyatı hala zihnimde.
 
Hissiyatı sana şöyle deyim can yanması gibi değildi. Böyle üstümde bir anda vücudum kitlendi. Sanki birisi tüm kaslarimi kastı. Üstüme 100kg ağırlık bıraktı sonra beni yere fırlattı. Tam olarak yaşadığım şey bu sonuç olarak canımda yandı tabi. Belkide kaynak makinasindaki voltaj prizden yüksektir. Ondan çok şiddetli gelmiştir :).
 

Geri
Yukarı