En nefret ettiğiniz insan tipleri

Clevo kasalı laptopları ben çok biliyorum diyerek paylaşan üyeler. Bir kere ben de önermiştim ama o zaman pek bilgili değildim çok biliyorum gibi bir iddiam yoktu.
 
Cahilleri sevmem. Cahilin de anlamını bilmeyenler için: Bilmediği şeye bile biliyorum diyen. Her şeyi biliyorum kafasındakilere diyorlar.
Dün kedinin yüzüne ağır kimyasal ilaç benin sorumsuzluğum sebebiyle döküldü. Babama söyledim "Hemen veterineri arayayım." Yok, 5'de kapanır diye bağırmaya başladı. Ben umursamadan oday gidip direk aradım. Açıkmış koşturdum yetiştirdim. Olay dün oldu. Kedide şuan sıkıntı yok. Veterinere gitmesem %100 ölüydü. Bilmiyordu aslında kapanma saatini. O anlık bir şeyler uyduruverdi. Her şeyi bildiğine inanıyor. Bir de haklı çıkamadı ya, veteriner açıkmış ya hani. Bu yüzden çok üzülürler.
 
Yılışık der geçerim, tek kelime. Konuşurken eli kolu rahat durmayan, sürekli temas etmeye çalışan, düz yürümeyi bilmeyen elemanlar. İzin almadan kişisel cihazları da kullanırlar genelde.
 
Ben açıkçası aşırı boş yapan cahil olupda kendini mükemmel gibi gören herkese eşit şekilde davranmayan insan seçen kendini bir şey sanan laftan anlamayan sürekli trip atan laf sokan gereksiz yere küfür eden en çok da ana bacı karıştıran tipsiz tiplerden nefret ederim.

Sizinde sevmediginiz tipler elbet vardır diye düşünüyorum :D

Başka insanları yönetmeye(manipüle etmeye) çalışan, duygularıyla oynayan kişiler
 

Geri
Yukarı