En nefret ettiğiniz oyuncu tipleri

Eğlenmek için girdiğim derecesizde 27 vurmuştum ve takımdaki velet bana mermi değiştir deyip ve küfür etmişti. Daha 27 mermim vardı üstüne o 8 vurmuştu. Sonra mikrofon aç demişti açınca konuşmayı bıraktı. 🤣 Bu tiplerden nefret ederim.
 
Maymunlar. (bilmediğinin farkında olmayan, biyolojik yaşı büyüsede psikolojik yaşı büyümeyenler, dereceli maçta trolleyenler )
 
Merhaba arkadaşlar. Multiplayer oyunlarda en nefret ettiğiniz oyuncu tipleri nelerdir? Hileciler hariç en nefret ettiklerinizi yazabilirsiniz.
Ben Minecraft SkyWars'ta en çok erkenden ortaya dalıp çok güçlü zırh yapan ve bu da yetmiyormuş gibi özellikle benim peşimi bırakmayanlardan nefret ediyorum. Bari bana zırh atsaydın ya da kendi zırhını biraz düşürseydin de öyle dalsaydın ya. Büyülü elmas zırhla bana dalıyorsun, bende ise sadece demir zırh var!
"Kolaydı ezz heheheh ezzz kolay iş dxdxd" yapanlar.
 
Böyle yenilince karşı tarafta hiçbir şey yapmayan ama "gege izi izi" diyenlere gıcık kapıyorum. Ya zeka yoksunu 5 adam vuramamissin takımdaki 2 adam sayesinde kazanmışsin ne hava atıyorsun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı