En nefret ettiğiniz oyuncu tipleri

Konuyu neredeyse 2 yıl sonra güncellemek istedim.

Bugün nefret ettiğim oyuncu tipleri şunlar:
  1. CS 1.6'da Deathmatch sunucularında spawn kill yapanlar. Bunlar yüzünden boşu boşuna K/D değerim düşüyor.
  2. Battlefield 1'de uçaktan bomba atanlar. Gerçekten bunaldım. Zaten zar zor hayatta kalırken uçaktan bomba da atılınca ölüyorum.
  3. Rey. Evet, yanlış duymadınız. Star Wars Battlefront II'de Rey'in Mind Trick özelliğinden nefret ediyorum. Mind Trick yediğiniz anda hareketiniz tamamen kilitleniyor ve karakteriniz sağa sola rastgele hareket etmeye başlıyor. Hiçbir şey yapamıyorsunuz. Ardından da yine Rey'den ışın kılıcı darbesi yiyorsunuz ve ölüyorsunuz. Tam bir işkence. R E Y L E N D İ N İ Z !
  4. Minecraft'ta Ender Pearl atan tipler. Daha adam akıllı canımı dolduramamışken bunlar Ender Pearl atıp duruyorlar. Bir şekilde kaçıyorum, yine atıyorlar. Saldırıp aşağı atıyorum, yine atıp geri geliyorlar. Sonrası zaten malum. Bir de öldürdükten sonra "L" de yazınca tam deli oluyorum. Sırf gıcıklık yapıp adama report spamı yapmaya başlıyorum.
  5. Oyunda zaten yenildiğim için gerilmişken "ez" yazanlar. Bu da yazılınca zaten tamamen deliriyorum. Spamlar, küfürler, report yağmurları havada uçmaya başlıyor.
 
Son düzenleme:
Konuyu 2024 yılında da güncel tutmak istedim.
  1. Star Wars Battlefront II'de max seviye Iden/Boba/Palpatine veya Han/Leia ile toksik bir şekilde oynayan tipler. Sırf şu tiplerden dolayı ben de Iden veya Han Solo almak zorunda kalıyorum.
  2. World of Tanks'ta full gold spam atan tipler. Yahu ben WoT Premium'a rağmen zar zor para kasıyorum, yanlışlıkla fark etmeden 5-6 tane gold mermi bile atsam param 15000+ eksiye düşüyor, siz nereden bu kadar para buluyorsunuz da full gold spam atıyorsunuz? Devamlı ammorack ve motor hasarları vermeleri de cabası.
  3. CS2'de Deathmatch maçta tam birinci gidip oyunu kazanacakken oyundan atanlar. Sırf bu yüzden 10 dakikalık bir oyunum çöpe gidiyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı