- Makaleler
- 7
Öyle bir sürüm yok. Adınız çok korkunç, Ayyıldız Tim'deki hacker abilerimiz ile bağlantınız var mı?Herkese teşekkür ediyorum canlar. Win 8.1 Single League indirmeye başladım.![]()
Öyle bir sürüm yok. Adınız çok korkunç, Ayyıldız Tim'deki hacker abilerimiz ile bağlantınız var mı?Herkese teşekkür ediyorum canlar. Win 8.1 Single League indirmeye başladım.![]()
NT Lite ile kendisi de yapabilir.Kendileri pek güvenli değildir. Resmi sürümleri kullan, onlara bulaşma. LTSC sürümleri falan vardı bir ara onları da kurabilirsin istersen.
' AYYILDIZ TİM ' İsmi'nin 2 türlü anlamı vardır:Öyle bir sürüm yok. Adınız çok korkunç, Ayyıldız Tim'deki hacker abilerimiz ile bağlantınız var mı?
Hocam biraz daha açar mısınız? Merak ettim gerçekten. Bilgim yok.Modlanmış Windows 10 iş görür.
Arkadaşlar Windows 8.1 Single Language indirdim, lakin kurulum yapmak istediğimde hemen ürün anahtarı istiyor. Atlama gibi bir durum yok mudur bi yardım etseniz ?
Zaten SL yüklü ama ürün anahtarı istiyorWindows 8.1 SL yükle. Zaten öyle bir sistemler DirectX 12 ile işin olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.