En rezil olduğunuz an

Benimki şöyle okulda çocukla kavga ediyorduk. Daha vurma kısmına gelmemişti çocuk bana vurdu 1 kere bende ittirdim. Ama çocuğu istesem çok fena döverdim. Orada dayak yedim disiplinden korktuğum için dövmemiştim.

İlkokul 2.sınıfta ishal olmuşum dersin başında büyük tuvaletim geldi. Tutmakta okadar güçlük çekiyordum en son ders bitimine 10 dakika falan ne varsa çıkardım :D sınıfı çok kötü koku sarmıştı. Ama hiç kimse bir şey dememişti bu koku hakkında.
 
Ben ödevi unutmuştum. Bakın ödevimi normalde hep yaparım ancak bu sefer yapamadım işte. Öğretmene düzgünce durumu anlattım. O ise bana ceza olarak kitaptaki bir hikayeyi 20 kez yaz dedi. Yazıyorum bitmiyor. En sonunda bitirdim. Bir heyecanla öğretmene gösterdim bu yazı ne tekrar yaz dedi. Tekrar yazdım. Bu sefer de kabul etmedi. En sonunda dayanamayıp ağladım. Bir de niye ağlıyorsun diye azarladı beni. Keyfimden ağlıyorum sanki. Bu arada 3 sayfa falan vardı yaz dediği şey. Bunlar okulda sevdiğim kızın yanında oldu. Şimdi geriye dönüp baktığımda yazardım aslında diyorum. Ancak bence öğretmenin bu yazı ne tekrar yaz demesi yanlış.
Hocam yerinizde olsam müdüre şikayet ederdim o nasıl öğretmenmiş. 😡😡
 

Yeni konular

Geri
Yukarı