En rezil olduğunuz an

• Konuyu başlatan dlasb
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 36
  • Görüntüleme 6.138
Ortaokul zamanları... 8.sınıfız.

Birgün bazı arkadaşlar geldi ve 8-A sınfına İngiliz Sarı Saçlı bir kız gelmiş dediler. Eeeeee Tabi Türk erkeği kız duyunca, birde bu kız Sarı saçlı olunca farklı modlara girer. İlk başta biz kafaya takmadık. Sonrasında Uffff Süper, Uffff Böyle gibi sözleri duyunca Osman adlı arkadaşla koştuk.

Dahaca sakindi oralar. Ben kapının camından bakıyorum içeriye. Osman 1.50 boyundan olduğundan bakamıyordu. Bende onu kaldırdım. Biz baktık... baktık... Göremedik. En son tam kafamızı çekecekken Sınıftan biri bize "Deli" işareti yaptı. O an bana sevdiğim kızda bakıyordu tabi.

O an arkamıza baktık. Arkadaşlar Şaka dediler. ve bu şakaya tüm okul inandı. ve en önemli olanı feci derecede rezil olmamızdı.

Lise dönemleriydi sanırım. Kaldırım da yürüyorum ama acelem var. Milletin arasından sıyrılarak ilerliyorum. Bir yer de tıkandı sağdan sorti yapayım dedim. Orası da kaldırımın sonu. Hafifte yağmur yağmış. Kaldırımın sonuna dik köşeli değilde kavisli bitirmişler. Sol ayağı attım sağlam, sağı attım kavisli yere geldi. Bir an dengemi kaybettim yalpaladım. Düşmeden ayağımı tekrar yukarı atmaya çalıştım yine ayrı yer. Son kez yine attım ve ayak yine aynı yer de. Her seferinde inip çıkıyorum. 🤦‍♂️Dengem bozulduğu için kaldırıma sağlıklı şekilde de çıkamıyorum. Baktım olacağı yok bıraktım kendimi daha fazla zorlamadan. Yer ile kucaklaştık... O gün nedense orası da her zamankinden kalabalıktı.

Sınıfta bir sessizlik hakimdi, ben uyuyordum en önde matematik dersiydi ayağım baya uyuşmuştu sınıf hiç olmadığı kadar sessizdi kalktım bir sendelendim "ananızkim aaa" diye bağırdım uyku sersemi koridorda yankılandığını hissetim hoca bana baya bağırdı seni disipline veririm vs vs.

2. sınıfa gidiyorum. Hocadan lavaboya gitme izni istemiştim. Bana '' Tenefüs daha yeni bitti, gidemezsin. '' dedi. Yaklaşık 5-10 dakika sonra altıma yaptım ( Büyüğünden ). Tenefüs oldu. Donumu yıkadım ama dışkı üzerindeyken su tuttuğum için üzerine sinmişti. Daha sonra tekrar giydim. Sınıfa gittim. Aynı hoca yine ders anlatıyordu lakin sınıfın kokusu farklıydı. Ders bitiminde yanıma gelip '' Üzerini değiştirip gel. '' dedi. Eve gittim, üzerimi değiştim ama utancımdan okula 2-3 gün gidemedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı