En şanslı anınız nedir ?

Bir sefer Adana'dan dönüyoruz babamla. Hava felaket şekilde, yağmur bardaktan boşanırcasına yağıyor, şimşekler, gök gürültüleri her tarafta, üstüne üstlük arabanın silecekleri yağmura yetişmiyor. Ne hikmetse biz de 135 ile gidiyoruz :D
Bir ara kontrolü kaybettik bariyerlere doğru gidiyorduk. Babam son anda sağa kırmış ve arabayı diğer bariyere doğru yönlendirmişti. Son anda oradan da sola kırıp toparladı ve sağ salim döndük eve. Ondan daha şanslı bir anım olmadı.

Liberal sanatlarla teknolojinin birleştiği yeri çok iyi anladığımı düşünüyorum.

Bu noktada kendimi Steve Jobs'ın argümansal mirasçılardan biri olarak gördüğüm / böyle olduğum için şanslıyım.

Dosya Ekleri

• img.jpg
    img.jpg
    79 KB · Görüntüleme: 155
Anı mı desem ne desem bilemedim ama. Hala devam ediyor. Üniversite boyunca çalıştığım sınavlarda hep üstüne durduğum konulardan çıkıyor sanki hoca bana soruyor soruları sorarken. :D Aynıları çıkıyor sınavda. Finallere gireceğim umarım şansım yine devam eder :)

Market dönüşü para üstü olan 3.25'i anneme verirken bana al senin olsun demesi ve sonra o 3.25 ile gidip aldığım cipsten 50 lira çıtır para çıkması. 2 yıl önceydi hala unutmadım sonrasında da unutmam efsane bir duyguydu yani öyle bir şeydi ki CS'de çifte Dragon Lore açsan o duyguyu hissedemezsin :):).

Yıllar önce çocukken bisiklet sürüyordum bir at arabası beni altına aldı. Bisiklet ile beraber sabit olarak sürüklendim ve atın ayaklarının hemen dibimde olan bisikletimi parçalayışını seyrettim. Biraz kaysam veya birkaç santim oynamış olsam bisiklet yerine ben parçalanmış olacaktım. Burnum bile kanamadı. Aklıma geldikçe diyorum ki ; sanki o gün o çocuk ölmüş, sonrasının ne önemi kalırdı? Bak keyfine diyorum... Bak keyfine...
Allah'ın verdiği milyarlarca nefesin tek bir tanesini bile geri ödeyecek kudrete sahip değilim. Yarabbi sana şükürler olsun. :mutlu:

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı