Arabanın tasarımı gerçekten harika ama 4X4 daha hoş bence. Karbon tasarımı da harika duruyor ama bu 6X6 çok kaba be6x6 olanları da vardı. Çıktı mı bilmem ama tasarım bu:
Eki Görüntüle 372544
Arabaya karbon fiber banyosu yaptırmışlar.
Arabanın tasarımı gerçekten harika ama 4X4 daha hoş bence. Karbon tasarımı da harika duruyor ama bu 6X6 çok kaba be6x6 olanları da vardı. Çıktı mı bilmem ama tasarım bu:
Eki Görüntüle 372544
Arabaya karbon fiber banyosu yaptırmışlar.
TeşekkürlerGüzel olmuş abartı şeyler yok sade ve şık.![]()
Bence harika şahsen ben isterdim ona binmeyi ya da onu çıkaran firma olmayı isterdim slogan belli; " Trafikte gıcık mı oldunuz? Kalbiniz kırılmasın direksiyonu üstüne kırın! Kesin ölüm mükemmel sonuçlar.. "Arabanın tasarımı gerçekten harika ama 4X4 daha hoş bence. Karbon tasarımı da harika duruyor ama bu 6X6 çok kaba be![]()
Kesinlikte Ferrari 458 Italia. Çocukluk hayalimdir hep. En kötüsü de alamayacak olmam. O maddi durumum yok, o maddi duruma ulaşabilecek yaşa geldiğimde ise araba klasik sınıfına girecek, fiyatı kat kat artacak. Yine de hayali çok güzel.Herkes en sevdiği arabayı yazsın.
Benimki Pagani Zonda.![]()
Chevrolet impala QUOTE]
Ben bir impala gormustum sonra sahibine rastladimkustuk falan muhtesem bi arabaydi mavi bir tane bir de full restore edilmis, bizim 2016 corsadan daha canli fotosunu bulsam da atsam![]()
Kaputun altını bilmenize gerek yok![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.